Bitka na Ostrvu za biser iz Andaluzije?

Autor: Stefan Matić
utorak 07.05.2019.
14:50
Izvor: Sportske.net

Španci će tražiti duplo više od sume za koju su ga doveli iz PSŽ-a.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Jedna od svakao interesantnijih priča jeste to gde će Đovani Lo Selso igrati naredne sezone.

Argentinac je početkom ove sezone došao iz redova šampiona Francuske kao pozajmljen igrač da bi Real Betis doneo odluku da u potpunosti otkupe prava na veznog fudbalera.

To zadovoljstvo su platili nešto preko 22 miliona evra, dvadestrogodišnjak iz Rozarija igra odlično u zelenom dresu. Na 44 utakmice ima učinak od čak šesnaest golova i pet asistencija.

Španska Marka piše kako su za usluge efikasnog veznjaka zainteresovani timovi sa Ostrva, pre svih Totenhem i Everton prate razvoj situacije.

Vinisijus Lo Selso Betis Real

Nema sumnje da ako dođe do prodaje, čelnici Betisa će zahtevati makar duplo od onoga što su uložili u dolazak Argentinca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 07.05.2019
23:03

Po onome sto je pokazao ove sezone moze da igra u jacem klubu.

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Tuesday, 07.05.2019
17:35

I umesto da PSZ ostavlja svoje bisere u klub, on ih preprodaje i dovodi Jese-a koji veze nema, Chupo-Motinga, i neke zvezde instagrama za ogromne pare da prave cirkus od kluba. U redu je da dovedes igraca svetske klase, 2-3 dobra-odlicna pojacanja i nesto za rotaciju, naravno sve ovo kroz nekoliko transfer rokova, ali moras nesto i iz svoje akademije. Nekoliko igraca mora biti iz tvoje akademije, jer znaju klub, znaju za sta i za koga igraju. Ovaj Lo Selso je mogao polako sledece sezone da se uklapa u rotaciji i mozda da popuni mesto kad Di Marija ode, jer polako zalazi u pozne godine. Kimpembe im je jedini koga je izbacila njihova akademija u prvi tim ja mislim. Onaj nkunku igra takodje povremeno i njega treba forsirati. Nmzs sve da kupis, nema hemije, a i nekim igracima koji tek dodju ne pada na pamet da se cimaju 200% svaku tekmu u svojim prvim utakmicama. Nazalost je tako, jos pogotovo u francuskom prvenstvu gde se zna sampion za naredne 3 sezone. A za Ligu Sampiona moras da igras i domace prvenstvo solidno i da proveris sebe kako igras protiv ozbiljnih prepreka. Kad budu ulagali pametno, izbacivali neke svoje mlade igrace i stvorili hemiju, onda ce moci da dostinu neke vece ciljeve i nece biti sasvim plastika.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 08.05.2019
03:19

Nije on njihov biser vec su ga doveli iz Argentine iz Rosario Centrala

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Wednesday, 08.05.2019
17:16

Svakako je igrao u mladjim kategorijama.