Biti ili ne biti za Lamparda, zamena spremna - Nemački klan sve jači!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 28.12.2020.
09:32
Izvor: Sportske.net

Hoće li Englez preživeti decembarsko ludilo.

EPA-EFE/Michael Regan / POOL
EPA-EFE/Michael Regan / POOL

Povezane vesti

Čelsi večeras igra sa Aston Vilom, nepovoljan rezultat u duelu sa timom iz Birmingema bi dodatno uzdrmalo poziciju Frenka Lamparda

"Plavci" su u slobodnom padu, prvi deo sezone je bio odličan, poraz od Arsenala na "Boksing dej" je bio neočekivan. Klub sa "Stamford Bridža" ima tri poraza u poslednjih četiri kola, Aston Vila ima isti broj bodova kao "plavci" na poziciji sedam, ali "vilijani" imaju i dve utakmice manje.

Tuhelov prevremeni rastanak sa PSŽ-om bi mogla da napravi pravu trenersku vrtešku. Poketino je zamenio Nemca, bivšem treneru Borusije Dortmund je pripala odšteta od šest miliona evra što znači da može odmah u potragu za novim poslom. Njegov cilj jeste Premijer liga, spominjani su Arsenal i Mančester Junajted, nemački Bild na listu dodaje i Čelsi.

"Plavci" posle Vile dočekuju Siti trećeg januara. Nema sumnje da bi dolazak nemačkog trenera podržali njegovi sunarodnici na "Bridžu", Verner i Haverc nisu do sada beležili dobre partije dok je Ridiger maltene precrtan iz tima.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 28.12.2020
15:04

Alegri je puno bolji od Tuhela. Tuhel je pokazao se u Francuskoj ligi sa onakvom timcinom ne moze uzet lagano prvenstvo. Alegri je takticki jaci, zna sa zvijezdama raditi i suradjuje uvek sa upravom. Mada ja bi dao Lampsu jos vremena. Dobio ga je i Solser u Junajtedu a znamo kakav je bio.

avatar
Dragan64
Monday, 28.12.2020
13:25

Ne daj Bože Tuhela!

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 28.12.2020
13:20

Werner mora biti klasicni napadac i davati ce golove ,krila Ziyech i Pulisic ili Odoi ako neko se povrjedi,Sredina trojka Kante zadnji vezni a pored njega Mount i Kovacic volio bi da Havertz isto proigra ali je ocajan.Bekovi Chilwell i James odbrana Zouma i Silva Mendy na golu.Kada pogleda se tim itekako je mocan ali ovo sto Lampard radi je ocaj nigdje igre nikako da izvuce maksimum od svakog igraca da ne kazem da i na klupi ih imamo dobrih .Tesko vidim da ce Lampard sa ovako kvalitetnim timom i gdje postoji ogroman tehnicki kvalitet da igra lijep fudbal i osvoji nesto jednostavno ovom timu treba neki mudar trener i iskusan da ih uklopi i izvuce maksimum iz svakog igraca.

avatar
Maximus 89
Monday, 28.12.2020
11:23

Ocekivano. Celzijeva igra izgleda toliko mrtvo, posebno napadaci dio. To je i za ocekivati kad Wernera guras na krilo i forsiras centaršut sa igracima koji nisu za taj stil igre. Pored toliko tehničara u veznom redu forsirati stil igre od prije 15 godina je najblaže receno smjesno.

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 28.12.2020
13:25

Ima i toga ali ima i cinjenice da nije izvukao Lampard iz svakog igraca maksimum zamisli da ti Ziyech i Pulisic ili Odoi daju 100 posto sebe na krilu pa Werner bi sicao redovno golove kao klasican napadac,Abraham ne volim kada igra vise sam za Girouda nego njega .Sredina sto kazes ima ogroman tehnicki kvalitet Kante kao zadnji vezni da cuva ledja a Kovacic,Mount i Havertz da kreiraju sanse a tu je i Jorginho i mali Gilmour kao rezerva.James i Chilwell su top bekovi dok Emerson i Azpilicueta su solidne rezerve ali previse je oslanjati se na centarsuteve kao sto kazes taj fudbal je bio zastupljen kada su bili Murinjo,Wenger,Ferguson i Benitez u PL.Odbrana se poboljsala Zouma i Silva su dobar par tu je i Rudiger kada zatreba i Kristensen kojeg licno ne volim.Sve u svemu ovo je mocan tim ali jednostavno ne vidim da trener izvlaci maksimum od igraca kao i da funkcionise ovaj stil igre.

avatar
Maximus 89
Monday, 28.12.2020
20:36

Da upravo to. Ne stvara tu potrebnu energiju da tim djeluje kao tim, nego kao skuo individualaca koji ne zna sta da radi.