Bio je "ubica" na menadžeru, pa prop'o u Interu, sad se vratio u Evropu!

Autor: Boban Filipović
petak 16.12.2016.
15:39
Izvor: Sportske.net

Nekada je važio za jednog od najvećih talenata na svetu, predviđala mu se velika karijera, sada ima već 28 godina i pokušaće da uhvati poslednji voz da ostavi dublji trag u svetu fudbala.

Povezane vesti

Svako ko je bar jednom uključio 'FM 2006' nije mogao da mu promakne Kerlon.

Taj dečak je bio jedan od najvećih bisera menadžera od pre deset godina, o njemu se pričalo kao o novom čudu brazuilskog fudbala, bio je najbolji igrač prvenstva Južne Amerike sa igrače do 17 godina, ali je njegova karijera prošla daleko, daleko ispod svih tih očekivanja.

U vreme kada je 'kidao' na menadžeru bio je U20 reprezentativac Brazila i igrač Kruzeira, 2008. godine ga je doveo Inter, gde nikada nije dobio priliku da pokaže šta zna.

Dok je bio član 'Neroazura' bio je prosleđivan na pozajmice u Kjevo i Ajaks, pa nazad u domovinu u Paranu i  Nasional, a onda su uledile avanture na destinacijama koje su tipične za igrače pred penzijom, a ne one u najboljim godinama, Japan i SAD.

Kerlon je prošle godine obreo na Malti, igrao za Slijemu, klub čiji pomen izaziva osećaj sramote svakog navijača Partizana starijeg od 18 godina. Kratko je trajala i ta epizoda na Malti, ponovo se vratio u Brazil, odigrao nekoliko utakmica za Vila Novu, da bi usledio povratak u Evropu.

28-godišnji Brazilac je pre nekoliko dana potpisao jednoipogodišnji ugovor sa sločakim prvoligašem Spartakom iz Trnave.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Friday, 16.12.2016
21:30

Juce sam citao po Vikipediji i bas naleteo na njega.Gde je Keirison ili kako vec,sto je bio u Barsi.

avatar
DovlaBalkan
Friday, 16.12.2016
18:59

Oni bar uzmu lika koji kosta 2 miliona koji srpski klub uvek plati najvise 500-800

avatar
Pic.usti zamugljao!
Friday, 16.12.2016
17:07

28-godišnji Brazilac je pre nekoliko dana potpisao jednoipogodišnji ugovor sa sločakim prvoligašem Spartakom iz Trnave.nNije me sramota sto sam navijac Partizana,ali me sramota da budem nepismen i da protivnicki igrac ne pokusa da izbaci loptu od gola,nego iz sve snage sutnuo u svoj gol!nDel Pjero je ponikao u Peskari,ali svi kazu da je legenda Juventusa?!

avatar
Friday, 16.12.2016
16:46

Znao sam da je neki Brazileiro. Kad smo izgubili od tih Maltezana, ti koji su se rodili '98 su imali 2 godine, mnogi od njih cak i nepune, pomerite malo to:-)