Bio je Partizanova nada, prodat za 1,7 miliona evra... Nemanja Mihajlović u novom klubu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 16.01.2020.
14:30
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je svojevremeno nosio dres Partizana će konačno dobiti priliku da igra.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Herenven je rešio da se oslobodi Nemanje Mihajlovića.

Krilni fudbaler koji je u Partizanu igrao odlično pre nego što je otišao u Holandiju, ove sezone nije imao priliku da igra, uglavnom je to činio sa mladim timom Herenvena i moraće da potraži novi klub.

Taj novi klub biće Arka iz Gdinje.

Holandski mediji govore da je sve gotovo i da će Mihajlović vrlo brzo postati fudbaler poljskog tima sa kojim bi mogao prvu proveru da ima već protiv Crvene zvezde u Antaliji.

Aleksandar Rogić je trener koji će ga voditi u novom timu, dobro je upoznat sa njegovim kvalitetima i nadamo se da još uvek nije kasno da Mihajlović iskaže pun potencijal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Thursday, 16.01.2020
21:37

Šta rade sa ovom decom?
Potroše ih za jednu sezonu

avatar
Tristan
Friday, 17.01.2020
07:35

za racun sve ove dece se nastavlja agonija i Partizana i Zvezde (a kupuju strance na levo i na desno iako neke pojedinci od njih stotina su bili pun pogodak) - kad bi pola ovih bisera ostali do neke 23 godine bilo bi mnogo bolje za sve - i za klubove (ne za uprave nego za rezultate i navijace) i za reprezentaciju i za nivo fudbala u drzavi (ne mora da znaci da bas ovaj je bio biser ali sve to zavisi od strucnog staba - recimo Prosinecki je bio "niza sta" u DZG ali imao srece sa trenerom u CZV, i Andrej Sevcenko je bio prvo odbijen u Dinamo Kijev ako se dobro secam kao klinac)