Bio je ljubimac navijača i Zidanova uzdanica, sada ga teraju iz kluba!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 05.06.2019.
08:30
Izvor: Sportske.net

Perez pritiska Zidana da ga proglasi viškom, kako bi Andalužanin uneo novac u kasu Reala.

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Izgleda da će Alarkon Isko morati da napusti Real Madrid.

Naime, on želi da ostane u klubu i bori se za mesto pod suncem. Jedan od razloga što nije zainteresovan za odlazak je trudnoća njegove devojke Sare Salamo.

Međutim, problem je što Real mora da prodaje. Naime, Perez pritiska Zidana da Iska proglasi nepotrebnim na okupljanju tima za nekih mesec dana.

Posle transfera Jovića, i u isčekivanju dolaska Mendija i Azara, "Los Blankosi" će morati da prodaju igrače, već smo rekli, dolaze na udar FFP i kontrole, ako razlika između kupovina i prodaja bude veća od 100 miliona. Real će sigurno probiti tu granicu, ali bi prodajama igrača mogli da ponude dokaze UEFA da će uspeti da u narednim sezonama pokriju taj minus.

Ako Isko bude proglašen viškom, neće imati rešenja. Zainteresovana su dva kluba, Juventus i Mančester Siti, ali niko neće platiti 100 miliona za igrača posle loše sezone.

Real će morati da smanji apetite, ako želi da se oslobodi Andalužanina koji je imao sjajnih perioda, ali generalno, uvek je bolje partije pružao u reprezentaciji nego u belom dresu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko 90
Wednesday, 05.06.2019
19:20

FFP i kontrole, ako razlika između kupovina i prodaja bude veća od 100 miliona.. Samo mene zanima gde ste pronasli ovaj info pravila FFP se nisu promela niti ce naradnih par godina, druga stvar real nije dovodio igrace vec par godina, vise je zaradjivao na prodaji istih.. Marca je prenala da Real moze da potrosili 300-500m bez prodaje igraca negde u toj razni...

FFP sigurno nece postaviti tako glupost jer Real ima npr obrt novca od 700m, dok npr Atletiko ima oko 350-400m naravno da ce Real moci da ulaze dosta vise ...

avatar
real4ever
Thursday, 06.06.2019
05:02

Ma nemaju pojma. Da je to tako PSG bi davno ugasili zbog Nejmara i Mbapea. FFP gleda koliko je novca klub zaradio na godišnjem nivou, prema tome se pravi balans. Primjer ako je klub zaradio preko 500 miliona na godišnjem nivou, nikakvih nema problema da uloži 400 miliona za transfere. Pošto Real, Junajted i Barselona imaju velike godišnje prihode, oni vrlo teško mogu probiti granicu FFP. To pravilo i jeste uvedeno da se vještački u klub ne upumpavaju pare iz nekog drugog biznisa. S tim najviše problema imaju Siti, PSG i Čelzi.

avatar
RocknRolla
Wednesday, 05.06.2019
15:57

80 miliona i neka ide,ionako nije pokazao konstantnost duzu od 2 meseca,igrac koji se vrti u mestu,napravi odlican potez na malom prostoru i izgubi loptu.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 05.06.2019
10:44

netacne informacije

avatar
Don Carlo
Wednesday, 05.06.2019
09:16

Sam he trazio da ide, odbijao da igra, prozivao trenere... Treba da ide, svakako samo davi onu loptu kad je kod njega. Dok se oslobodi lopte propadne citava akcija. Dobar je igrac, to nije sporno, ali nije toliko dobar kao sto misli