Bilo je vreme, posle Bejla, kraj i za Pogbu!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 19.03.2020.
10:22
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su se stvari rasplele do kraja...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Čuli smo juče, Real je odlučio šta će se desiti sa Garetom Bejlom, ali situacija nije ista, oni su spremni na sve da se oslobode nezainteresovanog Velšanina, koga Zidan ne želi u klubu.

Britanac jasno ne mora da pristane, ili može da se nagodi, to jest da uzme odštetu za prevremeni odlazak, a može i da sedi na tribinama još dve godine.

Sa Polom Pogbom situacija je drugačija.

Dve stvari su u pitanju. Junajted je odlučio da uzme za njega ono što su platili oko 100 miliona evra, mada, kada se uračuna i Rajolina provizija, taj novac je veći, a sada čekaju ponude.

Real nije i pored Zidanovog insistiranja bio posebno zainteresovan, čak je potpisao predugovor sa Van de Bekom iz Ajaksa, mada to ne isključuje mogućnost dovođenja Pogbe. Jer, odlazi Modrić, možda i Isko, a priča se da će i Toni Kros možda u PL ili eventualno nazad u Bajern.

Sa druge strane ostaje Juventus. Da nije bilo Korone i svega što se dešava, ovaj transfer ne bi bio doveden u pitanje, jednostavno, Juve želi da vrati Francuza, a svlačionica ga čeka raširenih ruku.

Ipak, Juventus će ako stvari ostanu ovakve u Italiji i bude prinuđen da igra bez publike, ili se sezona završi plej-ofom, trpeti velike gubitke, jednostavno nemaju novca za Pogbu.

Kazino baner


Već je sazrela ideja o prodaji Pjanića, ali to nije dovoljno, tim pre što žele i novog napadača, verovatno Maura Ikardija. Čak i da prodaju Daglasa Koštu, Bernadeskija, Remzija, da Iguain ode i oslobodi platni spisak, neće biti nimalo lako ispeglati finansije.

Solskjeru je Junajted saopštio da planira bez Pogbe, da za njega nema mesta u klubu, i da jednostavno Pogba sebe ne vidi kao deo tima. Samo, možda će i Đavoli morati da smanje finansijske pretenzije kako bi se odrekli Francuza koji je odigrao samo šest utakmica, sada je spreman, ali je situacija sa Koronom odložila njegov povratak na teren.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 19.03.2020
19:48

Treba mu dati sansu, smanjiti mu platu pa na osnovu rezultata da dobije vecu platu a ne na samo zato sto se zove Pogba

avatar
ANDY_COLE#18
Thursday, 19.03.2020
13:58

Ne znam koliko je realno ali ljudi, ja bi volio da dođe SMS. Nek lupa ko sta hoće ali momak je klasa i vjerujem da bi bio ogromno pojačanje uz već planirane Griliša, vjerovatno D. Hendersona, možda Sanča i nekog napadača. Lično bi volio i štopera ali bilo bi previše :)

avatar
StefMU
Friday, 20.03.2020
18:48

Brate sve posle Sanca bilo bi previse, jer bi za njega dali 140 miliki. Jedino ako prodamo Pogbu mozemo da dovedemo jednog eventualno dvojicu, dok nam Grilis ni ne treba pored Bruna

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 19.03.2020
13:48

Uzeti Kroos ili Valverdeja u posao pa i Ceballos bi dosao u obzir i novac

avatar
RedDevilSRB
Thursday, 19.03.2020
13:32

Samo neka ide. Više nije ni bitno gde.