Bilić se već sad odriče najboljeg napadača?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 26.02.2017.
11:21
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Kalčomerkato" Vest Hem bi narednih dana mogao da ostane bez najboljeg golgetera.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Imali su "Čekićari" ove sezone problema sa napadačima, prerano su se odrekli Dijafre Sakoa, potpuno su promašili sa pojačanjima u vidu Simonea Zaze i Džonatana Kaljerija, a Endi Kerol očigledno ne može da odigra jednu celu sezonu bez nekoliko povreda.

Sada su uprkos svemu rešili da se odreknu usluga bivšeg napadača Njukasla i Liverpula, a Kerol bi već do kraja meseca mogao da napusti klub.

Naime, Bilić je frustriran zbog njegovih prečestih poseta ambulanti, spreman je da ga pusti pre nego što se prelazni rok u Kini zatvori, a klubu bi nesumnjivo na finansijskom planu prijalo da se oslobodi njegove plate od 130 hiljada funti nedlejno.

Tri tima iz najmnogoljudnije zemlje sveta su pokazala interesovanje, to su Tjanđin Kvanđijan, Hebei Fortun i Šandong Luneneg, ali do sada niko nije poslao zvaničnu ponudu.

U Vest Hemu se nadaju da bi to moglo da se promeni do kraja februara, a nema sumnje da će Bilićev prioritet ovog leta biti angažovanje novog napadača, koji bi rešio problem neefikasnosti.

Sinoć je protiv Votforda Antonio bio u špicu napada, ali kako je snažni fudbaler zaradio isključenje, najverovatnije će Kaljeri morati u špic u narednom kolu.

Andy Carroll

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke