Bilić kvari posao Manćiniju?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 31.03.2016.
16:38
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je označen kao glavna meta Intera ovog leta mogao bi da završu u Vest Hemu, prenose ostrvski mediji.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

'Express' u današnjem izdanju piše da su 'Čekićari' krenuli u atak na Jaju Turea.

Iskusni reprezentativac Obale Slonovače je na izlaznim vratima Mančester Sitija jer je dobro poznato da nije u najboljim odnosima sa Pepom Gvardiolom koji će po završetku sezone preueti kormilo 'Građana'. Ture i katalonski trener su 'zaratili' još dok je sjajni vezista bio član Barse, zbog Gvardiole je i napustio 'Nou Kamp' jer je ovaj dao prednost Serđiju Busketsu.

Kako se odlazak Turea bliži, spisak interesenata je sve veći, Inter je stao prvi u red, teren opipava i nekoliko kineskih klubova, a sada se u trku uključio i Vest Hem.

'Čekićari' su spremni da izvoje 20 miliona funti za transfer, ali problem će biti to što Tureu ne mogu da ponude ni približno jaku platu kakvu ima u Sitiju.

Afrikanac po slovu važećeg ugovora sa 'Građanima', koji ističe u junu 2017 godine, nedeljno zarađuje 220 hiljada funti. Uteha za Vest Hem je što je ta cifra misaona imenica i za Inter, koji ne može da mu ponudi više od 60 hiljada funti nedeljno. Uprava londonskog kluba, koji se od naredne sezone seli sa 'Apton Parka' na Olimpijski stadion, ubeđena je da će od TV prava i dobre fiannsisjke politike uspeti da obezbedi Tureu veća primanja od 'Neroazura'.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Thursday, 31.03.2016
18:18

Hahaahaha, sigurno

avatar
ZEX MAN UTD!
Thursday, 31.03.2016
18:15

Nobl,Kujate i Ture kakav bi to trio bio a ispred Paye STRASNO STRASNO

avatar
Igorr
Friday, 01.04.2016
19:05

Lanzini je takođe odličan igrač, imaju i ok napadače, još bi mogli pivući nekvu zverku u napadu sigurno... A i Bilić se čini kao ozbiljan trener.

avatar
ZEX MAN UTD!
Friday, 01.04.2016
20:04

Da da,Lanzini maestralan.Odlican golman,odbrana cvrsta,vezni red najbolji deo tima.Mogli bi da imaju jos nekog boljeg napadaca i naravno glavna snaga Bilic.Mnogo mi se svidja West Hem ove sezone