Bilić gleda ka Bavarskoj

Autor: Nikola Miloradović
sreda 03.05.2017.
14:06
Izvor: Sportske.net

Kako prenose evropski mediji, Vest Hem bi mogao da se pojača igračem minhenskog Bajerna.

EPA/HANNAH MCKAY
EPA/HANNAH MCKAY

Povezane vesti

Sve je jasnije da će Slaven Bilić i naredne sezone ostati na klupi "Čekićara", a ukoliko ostane moraće pažljivo da radi na angažovanju igrača, kako mu se ne bio dogodio fijasko kao minulog leta.

Nekoliko igrača je na radaru klub, mediji pišu da bi put "Olimpijskog stadiona" mogao i Danijel Staridž, a Bilić je sada pronašao i rešenje za još jednu od gorućih pozicija u timu.

Naime, hrvatski strateg je ove sezone imao velikih problema sa izborom igrača u napadu, ali i u odbrani, posebno na poziciji desnog beka.

Bajram nema kvalitet, Arbeloa je u poznim igračkim godinama, te su često uz desnu aut liniju igrali Nortvajt i Kujate.

Sada bi Norvežanin i Senegalac mogli da odahnu i posvete se svojim prirodnim pozicijama u vezi, kako je na radaru klub iskusni desni bek minhenskog Bajerna Rafinja.

Ovaj 31-godišnji Brazilac je u Bajernu od 2011. godine, odigrao je oko 200 mečeva za "Bavarce", uglavnom je bio alternativa za Filipa Lama.

Iako će Lam u penziju na kraju sezonu, Bajern bi lako mogao da se odrekne i Rafinje, angažovali su Sebastijana Rudija iz Hofenhajma, a zna se i da Džošua Kimih može da pokrije poziciju uz desnu aut liniju u odbrani.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Wednesday, 03.05.2017
14:18

Kad se setim kako se borio protiv Barce, bilo bi mi zao da ode

avatar
Wednesday, 03.05.2017
14:08

Najvece pojacanje za Vest Hem da sto pre najure Bilica posto je covek verovatno uz Hjuza najslabiji trener u PL...

avatar
lonchy2909
Thursday, 04.05.2017
10:45

Tvoje poznavanje fudbala je ravno jednoj velikoj nuli. Slaven Bilic je najbolji trener iz komsiluka, mozda trenutno i najbolji trener iz bivse Juge. Pitaj Hrvate pod kim su imali najbolje rezultate i igru. Preporodio je Besiktas. Imao sjajnu prvu sezonu sa West Hemom. Najbolji plasman od kada se igra Premijer liga. Ova sezona je za zaborav, a postoji 5-6 dobrih razloga. Presli su na novi stadion, prva 3 mjeseca su bili prakticno bez pravog napadaca, i Kerol i Ajew su bili povredjeni. Paje se puntao prvi dio sezone, oce nece igrati. Zaza i Kaleri se nisu uopste snasli. Tore je povredenjen od septembra, a on je prakticno igrac od poverenja Slavena Bilica, i neko ko je nosio prakticno sam sa Dembom Ba Besiktas. Da ne nabrajam dalje. Videces ih iduce sezone kaakvi ce biti, pa sudi tada o Bilicu.

avatar
Thursday, 04.05.2017
15:00

Nemoj da se zanosis Bilic je trener za ove Balkanske livade,covek slab takticar jako malo zna to se vidi imao jednog Pajea koji je vukao ekipu sa kojim su saigraci bili motivisani,Bilic ce biti najuren po zavrsetku sezone tesko da u Vest Hemu sede takvi ludaci koji bi sa njim usli u sledecu sezonu!