Bijelsa objasnio, "car je go"! Liverpul u ogromnom problemu, šta je rešenje?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 15.09.2020.
09:28
Izvor: Sportske.net

Jedna pozicija je naročito problematična, to nije "od juče"...

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Poo
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Poo

Povezane vesti

Meč sa Lidsom je ogolio određene slabosti u sastavu Liverpula kojih su i navijači bili svesni, čak i tokom šampionske sezone. Primiti tri gola na domaćem terenu od novajlije, čak i od taktičkog maga kakav je Marselo Bijelsa, nikada nije prijatno što je upalilo "lampice" na Enfildu.

Van Dajku je potreban adekvatan partner u odbrani, Džo Gomez nije klasičan štoper, pa su "redsi" uveliko u trci za potpis nekog defanzivca koji bi podigao kvalitet tima.

Kao prvi favorit i dalje figurira Kalidu Kulibali, Senegalac je dobio jasan znak od Napolija da može napustiti klub, ali uz adekvatno obeštećenje, De Laurentis se nada cifri od barem 90 miliona evra budući da postoji ozbiljno interesovanje oba kluba iz Mančestera.

Tu je i Dijego Karlos, Brazilac iz redova Sevilje ima otkupnu klauzulu od 75 miliona evra, a u trku je ušao i Mančester siti pa njegov potpis takođe zahteva ozbiljan manevar.

Prema poslednjim najavama, Tijago je "odjavio" Junajted, želi samo u Liverpul i to je jasno rekao čelnicima Bajerna, međutim "redsi" još uvek nisu poslali ponudu jer čekaju finiš prelaznog roka kako bi dodatnim pritiskom smanjili cenu veziste.

Bajern Minhen Tijago Alkantara

U Liverpulu uveliko prate igre Đovanija Rejne, veziste Dortmunda koji je prošle sezone dobio veliki prostor u timu, Jirgen Klop bi u budućnosti želeo da ima momka koji će tek u novembru napuniti 18 godina, ali čini se da će ipak sačekati još jednu sezonu kako bi procenili da li je "pravi".

Napadački trio bi trebalo da dobije adekvatnu zamenu, Adama Traore je u ovom trenutku preskup za igrača koji neće imati veliku minutažu, pa je u opticaju fudbaler Votforda Ismaila Sar.

"Stršljenovi" su ispali iz Premijer lige i to će biti veliki adut "redsa" prilikom pregovora, želja igrača u ovom trenutku nije upitna.

Kilijan Mbape je u ovom trenutku nerealna opcija, Francuz je navodno prelomio i odlučio da ode iz Pariza kako bi pojačao Real, te je to trka koja je verovatno unapred izgubljena za Liverpul.

Ipak, imaju na Enfildu i većih problema od toga...

Baner 1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Tuesday, 15.09.2020
18:11

Bolje Upamekano. Mlađi je i jeftiniji a godine su pred njim.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 15.09.2020
16:12

Lepo rece Bijelsa, da je Liverpul bio u istom losem stanju i kad je osvojio“ LS i PL! To u prevodu znaci da je istina sto se pricalo i jos i dan danas prica da je Liverpul uz pomoc sudija sve to odvojio! Mnogo je Liverpul naucio od Reala, potkupis sudije i one iz UEF-e i sve ces da osvojis! To se sad videlo da Liverpul za dlaku sto nije izgubio od kluba koji je tek usao PL i ovde je sumnjivo oko sudija!

avatar
_Goran_
Tuesday, 15.09.2020
14:59

Gomez jeste klasican stoper.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 15.09.2020
14:59

Niko nece doci ! Pogresili su sto su pustili Lovrena ...

avatar
miki2
Tuesday, 15.09.2020
14:44

Matip odlican stoper, treba da ga isforsira Klop

avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 15.09.2020
13:22

Jedna vest pise kako Mbape zeli u LFC, a odmah sledeca kkao je Mbape odjavio LFC. Ajd bar malo koherentnosti.
Drugo, Minamino je zamena na krilu, Saciri takodje, u vezi su zamene Gruja i Dzouns, ako bude para doci ce i Tijago. Ismaila Sar ce doci svakako da sazreva uz Manea ali polako, bez zurbe jer nije preko potreban kao stoper.
I na kraju, neka prime i 3, ako daju 4, sve je u redu.
jednog stopera treba svakako ocekivati jer jednostavno nema rezerve ako Gomez i Matip stradaju

avatar
Vjeko Stojančić
Tuesday, 15.09.2020
13:10

Koja budala je spremna dati 90 miliona za igraca koji ima skoro 30 godina ,Kulibali na vrhunskom nivou moze igrati jos godinu ili dvije.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 15.09.2020
12:34

Uz duzno postovanje, Thiago MU nije ni potreban sada

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 15.09.2020
11:28

Kako sad ovo pa zar oni nisu sirotinja koja kupuje samo kad proda i uglavnom razvija igrace iz svoje akademije. Ma mora da im je ostalo jos para od prodaje toresa, ne vidim kako drugcije pokazuju finansijsku nadmoc u odnosu na klubove od kojih kupuju igrace, bas cudno za sirotinju

avatar
Dimitrije Petrovic
Tuesday, 15.09.2020
09:32

od atletika njih nema nigde... provaljeni su totalno, ako nesto ne promene u igri nece biti ni u top4

avatar
_mladen_
Tuesday, 15.09.2020
12:57

Hahah da li ti ozb mislis ovo sto pises? xD Kako ih je to Atletiko provalio? Greskama golmana?

avatar
Boginja iz Bergama
Tuesday, 15.09.2020
15:22

Ma ja bi rekao da su propali posle onog finala protiv Reala...