Bijelsa kupio u Bajernu!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 29.09.2020.
11:19
Izvor: Sportske.net

Nagrada za odličan početak sezone.

EPA-EFE/Paul Ellis / POOL
EPA-EFE/Paul Ellis / POOL

Povezane vesti

Fudbaleri Lidsa su osvojili šest bodova u prva tri kola Premijer lige, poraz su doživeli samo od šampiona Liverpula i to u pravom spektaklu na "Enfildu", koji su "Redsi" rešili u svoju korist sa 4:3.

Ipak, jasno je da im nedostaje kvaliteta na pojedinim mestima u ekipi, pa će izvesno pokušati još da se pojačaju do kraja pijace.

Već su stigli Robin Koh i Dijego Ljorente kao pojačanja za zadnju liniju, angažovan je i Rodrigo iz Valensije za napad, sada je došao red i na sredinu, a prvo pojačanje bi trebalo da stigne iz minhenskog Bajerna!

Naime, kao prenose englesi mediji, Bajern je dao dozvolu vezisti Mikaelu Kuzizansu da pregovara Lidsom oko transfera.

Tim sa "Eland rouda" je ponudio Bavarcima oko 20 miliona evra za usluge talentovanog Francuza, koju je prvak Evrope navodno prihvatio.

Kuizans ih je koštao dvostruko manje od toga kada je stigao iz Menhengladbaha, pa je ovo dobra prilika da solidno zarade, a pored Lidsa je za njegove usluge zainteresovan i Njukasl, koji ipak još uvek nije napravio konkretne korake.

Baner 4

Bijelsa sa svojim saradnicima prati brojne igrače, izgleda da se od De Paula odustalo nakon što je Udineze odbio novu ponudu, a mete su još Žoao Mario iz Intera, Pulgar iz Fiorentine, Kent iz Glazgov Rendžersa, kapiten AZ Alkmara Kopmijners, kao i krilni igrač Utrehta Kerk i ofanzivac Lestera Demeraj Grej, dok se čini da od dolaska Džejmsa iz Junajteda neće biti ništa.

Spekuliše se da su poslali i ponudu u Norič za vezistu Toda Kantvela, koji zaista deluje kao idealno pojačanje za Bijelsinu ekipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manchester UTD
Tuesday, 29.09.2020
18:46

Zasto nema nista od Dzejmasa? Neka ga vode, United treba da im ga pokloni i onako mu dzabe daju platu, kad on igra mi tu kao da nemamo igraca.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 29.09.2020
11:35

Odlican mlad igrac sa dobrim prijemom, tehnikom i pasom a poprilicno je i agilan i ako nije brz