Big Sem dovodi pojačanja po svom ukusu, za jedno će se boriti sa Arsenalom!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.12.2017.
14:40
Izvor: Sportske.net

Everton igra daleko bolje od kako ih je preuzeo Sem Olardajs, ali engleski strateg tu ne želi da se zaustavi.

Beta/Paul Harding/PA via AP
Beta/Paul Harding/PA via AP

Povezane vesti

Popularni Big Sem je na mesto šefa struke postavljen umesto Ronalda Kumana, a pod njegovim vođstvom "Karamele" su upisale dva trijumfa i remi u Premijer ligi uz pobedu nad Apolonom za oproštaj od Lige Evrope.

U ponedeljak igraju protiv poslednjeplasiranog Svonsija za nastavak niza, ali dobri rezultati nisu zavarali iskusnog stručnjaka.

Olardajs je svestan da će morati da pojača ekipu, pa bi tako u januaru na "Gudison" mogla da stignu još tri nova igrača.

Naime, Everton je nadomak dogovora sa Lilom oko njihovog defanzivca Adame Sumaoroa, dok se na radaru kluba iz Liverpula nalaze i napadač Kristal Palasa Kristijan Benteke, kao i vezista Sevilje Stiven N'Zonzi.

Sumaoro može da pokrije sve četiri pozicije u defanzivnoj liniji, a veruje se da bi Lil pristao da ga proda za oko 25 miliona evra.

Što se tiče Bentekea, Olardajs je minule sezone sarađivao sa Belgijancem u Kristal Palasu, dobro ga poznaje i veruje da bi takav napadač bio od velike koristi "Karamelama".

Big Sem je N'Zonzija svojevremeno doveo u Blekburn, a sada bi ponovo da radi sa njim na "Gudisonu". Ipak, imaće veliku konkurenciju u Arsenalu, koji se navodno dogovorio sa 29-godišnjim vezistom Sevilje.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke