Biće foto-finiš na "Old Trafordu", ali napadač stiže!?

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.01.2020.
18:13
Izvor: Sportske.net

Da li su "Đavoli" završili sa prelaznim rokom?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Informacije se u Engleskoj smenjuju kao na traci.

Pisali smo danas, pominjalo se da bi put "Old Traforda" mogao da krene argentinski reprezentativac, ali i jedan bivši igrač kluba, više OVDE.

Čini se da je priča o mladom Adolfu Gajhu propala, pa je u centar pažnje izbio napadač Bornmuta Džošua King.

Norveški reprezentativac je svojevremeno bio deo "Đavola", ali se nije dokazao pa je na kraju završio među "Trešnjicama".

Igra odlično pod palicom Edija Haua na "Vitalitiju" i drugi je najbolji strelac među timovima van velike šestorke poslednjih godina. Tačnije, od sezone 2015/16 postigao je 45 golova u Premijer ligi, više od njega, od igrača koji ne igraju za timove velike šestorke, dao je samo Džejmi Vardi (92).

Dzosua King Pedro Bornmut Celsi

Bilo kako bilo, čini se da bi King mogao jako dobro da legne Junajtedu u ovom trenutku, posebno jer je Rašford još uvek van stroja zbog povrede.

Dobro obavešteni Dejvid Ornštajn prenosi da je ideja Mančestera od starta bila da dovede Kinga na pozajmicu, ali je bilo i govora o otkupu ugovora, ipak, dogovor nije postignut.

On dodaje i da će Junajted do ponoći pokušati da dovede jednog napadača na pozajmicu i da bi to vrlo lako mogao da bude bivši napadač Votforda Odion Igalo.

odion igalo

Nigerijac je sjajne partije u Premijer ligi unovčio u Kini, već par godina je tamo, ali se gotovo svake zime pominje da bi mogao da se vrati u Evropu.

Navodno je i Barselona bila zainteresovana za Nigerijca, zbog povrede Luisa Suareza, ali su Katalonci odustali od šopinga uopšte ove zime.

Sada je Junajted izbio u prvi plan, žele napadača, nema još mnogo dostupnih, videćemo da li će Igalo biti rešenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Friday, 31.01.2020
20:09

I jedan i drugi su navijaci MU, Ighalo je to otvoreno rekao u jednom interviju dok je igrao za Watford a King je dijete kluba . Joshoa nije los igrac ali nije on kalibar za MU. Ighalo je klasican napadac i nebi bio losa opcija u slucaju da ga ne moramo otkupiti. Prvi je dobar ali ne igra par godina u ozbiljnoj ligi sto ne znaci da se nije pozelio fudbala a drugi opet nije los jer moze pokriti vise pozicija jer je poluspic a ne spic i brz je.

avatar
The Red Army
Friday, 31.01.2020
19:59

Igalo i Slimani su bile novinarske patke, jure Ingsa ili Kinga, nadam se da ce dovesti jednog kao prelazno resenje dok se rasford oporavi, svakako bice srecni na klupi i kup utakmicama i u buduce a dobri su igraci