Bezizlazna situacija, tužna priča, ni Rajola više ne može da pomogne Polu Pogbi!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.05.2020.
09:54
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su ispucali sve adute iz rukava i da će Pogba morati da se pomiri sa sudbinom...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Na kraju, od transfera nema ništa, i možda zvuči čudno, ali niko ne želi Pola Pogba.

Deo toga je svakako njegova cena i činjenica da niko ne zna kakav će biti posle povrede i odsustva, a deo verovatno i način na koji želi da ode iz Junajteda.

Pogba je ponovio skoro da je njegova želja da bude najbolji igrač na svetu, pre toga je pričao da mu je potreban novi izazov, a problem su i provizije Mina Rajole, u sadašnjim trenucima krize niko to neće platiti.

"Marka" piše da je Real odustao, ohladio se i Zidan, traže mlađe igrače, ne odustaju od Kamavinge, mada bi ga ostavili još sezonu u Renu, a što se Juventusa tiče, već smo rekli, Sari nije oduševljen, on traži drugačiji tip igrača.

Paratići je na neki način podržao trenera, uz reči da nije vreme za velike transfere, Juventus neće sigurno platiti 80 miliona evra za Francuza, a ne želi ni da ubaci Ramzija u posao. Plus, troškovi transfera, Pogbina plata i provizija Rajole čine posao malo verovatnim.

Baner live stream


Jer, Juve želi da se oslobodi Pjanića, ali bi hteli Artura iz Barselone, ili eventualno Tonalija iz Breše, Pogba nije tip igrača koji im je potreban u ovom trenutku, kako tvrde italijanski mediji, bio bi luksuz.

Videćemo kako će se Francuz ponašati ako bude nastavljen engleski šampionat, Solskjer će svakako morati da mu pruži šansu, ali su mnogi sumnjičavi i smatraju da ne bi trebalo da narušava ravnotežu u veznom redu koju je doneo Bruno Fernandeš.

Pogba nema ni neke druge ponude, za Inter je njegova plata previsoka, a on sam neće u Pari Sen Žermen koji bi mogao da ga plati.

Sada je jasno da je ostanak u Junajtedu najrealnija opcija, mada, ugovor mu ističe za dve sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mendieta6
Saturday, 09.05.2020
05:59

Ma ni ovaj Pogba ne zna vise sta hoce.Prvo hoce ic pa ne ode potpise novi ugovor,ne pase mu trener,pa mu smeta sto ga kritikuju kad ga ne ide pa proigra i onda opet stane,onda opet hoce ic i ostane pa se povrijedi i onda ne zna jel se oporavio pa mu opet naumpadne da ide pa evo nema gdje.Kad je glavom na zemlji najbolji je na svojoj poziciji samo je to toliko rijetko :/

avatar
Mirjevac
Friday, 08.05.2020
23:00

Uopste nije bezizlazna situacija, covek je bio povredjen, pre toga je imao probleema sa arogantnim portugalcem Murinjom, i possle se povredio i eto to je to! Pogba je dobar igrac, ali eto nesreca ga je pogodila, on jos uvek ima vremena da se pokaze! On je u odpicnoj situaciji, igra u jedan od naj vecih klubova, plata mu je odlicna, oporavio se od povrede, i zato je on u dobroj situaciji!

avatar
Nemanjici
Friday, 08.05.2020
23:53

On je jedan pajac koji misli da je ozbiljan igrac. Da bi za sebe tako nesto tvrdio onda moras to i da pokazes na terenu. Imao je vise prilika u kako ti kazes jednom od najvecih klubova. Gde ces veci motiv...ali kada si kao on instagram igrac gde se vise prica i pise koliko si dobar nego sto zapravo jesi onda to donosi svoje probleme. On jeste dobar igrac ali to mora i da dokaze u jakim utakmicama. A on nije...

avatar
amigo999
Friday, 08.05.2020
19:40

Pa nije toliko tuzno ostati u Man U uz takvu platu jos dve godine.Man U je jos uvek klasa klub..I posle je Pogba slobodan igrac ....A Rajola, za dve godine nejkasnije novi ugovor i novi procenti da se ugrade...

avatar
Steph22
Friday, 08.05.2020
14:53

Tyga stvarno...

avatar
Manchester UTD
Friday, 08.05.2020
14:16

Ne razumem recenicu, Slolsker MORA da mu pruzi sansu. Zasto mora? Moze samo da mu pruzi sansu i da glada sa tribina....

avatar
Mirjevac
Friday, 08.05.2020
23:01

Naravno da mora, on je jedan od naj skupljih igraca i ako mu ne pruzi sansu, gazda ce da pita zasto nije mu nije pruzao zansu, i kako ce on da zaradi platu ili kako ce da ga proda ako se on nedokazuje igrom! Zato mora!

avatar
Nemanjici
Friday, 08.05.2020
23:54

Ne mora... Ser Alex je ziv primer da ne mora. Ono sto on mora je da umre na terenu za majcu koju nosi. Ako na to nije spreman neka ide u PSG. Tamo moze da se slika za Insta

avatar
Dorotej
Friday, 08.05.2020
14:14

Tužna priča? Koja patetika! Narod kaže, kako seješ, tako žanješ. Ponašao se krajnje arogantno. Uprkos tome, ima dovoljno love da mu neće ništa faliti. Zato manite se takvih sladunjavih naslova.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 08.05.2020
13:17

Naruzava ravnotezu da li vi cujete sami sebe, njih dvojica cak ne igraju ni iste pozicije.

avatar
DEL PIEROO
Friday, 08.05.2020
13:03

Ako procitam jos nesto o Pogbi dobicu upalu mozga, sve iste tekstove vrtite

avatar
Consigliere 1927
Friday, 08.05.2020
11:45

Bice neka trampa i doplata sa Celzijem... Ne znam nista, ovo instinktno pisem...

avatar
Karambol
Friday, 08.05.2020
11:37

Pogba-Bruno-McTominay

avatar
rademan
Friday, 08.05.2020
11:03

Nek ga daju Bsrsi u zamenu za Grizmana😀.

avatar
Mirjevac
Friday, 08.05.2020
23:04

Njega ce real da kupi, samo se mora Pogba dobro oporavi, posto jos nije odigrao ni jjednu utakmicu, posle povrede! Real kad bi ga kupio, on bi zaokruzio kupovinu, na primer Hazar, Jovic, Melito i ostali, od njih niko ne igra, tako bi i sa Pogbom ako ga kupe!

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 08.05.2020
10:08

Covek ove sezone nije ni igrao. Kada igra, nema bog zna kako impresivne brojke. Imao je odlicne brojke u Juventusu, kada je bio okruzen Vidalom, Pirlom, Markizijom, Kedirom... U takvom drustvu bih verovatno i covek s jednom nogom imao dobre rezultate.