Betis spremio poslasticu za kraj, stiže veliko pojačanje iz Serije A!

Autor: Nikola Miloradović
petak 20.07.2018.
20:30
Izvor: Sportske.net

Ekipa iz Sevilja sprema sjajan tim za narednu sezonu.

EPA/J.J. GUILLEN
EPA/J.J. GUILLEN

Povezane vesti

Betis je minule sezone ostvario dobar rezultat u španskoj Primeri, završili su sezonu na visokom šestom mestu, igraće i Ligu Evorpe naredne takmičarske godine.

Već su krenuli ozbiljno da se pojačavaju, stigao je na "Benito Viljamarin" portugalski reprezentativac Vilijam Karvaljo, koji je Sportingu plaćen 20 miliona evra.

Pored njega, dovedeni su i Baragan (Midlsbro), Takaši Inui (Eibar), Serđo Kanales (Sosijedad), kao i golmani Pau Lopez (Espanjol) i Hoel Robles (Everton).

Šesto pojačanje mogla bi da bude prava poslastica. Kako prenosi "AS" Betis je zainteresovan za još jednog portugalskog reprezentativca Žoaa Marija iz Intera.

Zoao Mario

Portugalac je pre dva leta pojačao "Neroazure" za 40 miliona evra, ali se nije snašao u Milanu, pa sada Italijani traže 25 miliona evra za njegove usluge.

Prošlu polusezonu je proveo na pozajmici u Vest Hemu, ostavio je dobar utisak, ali su "Čekićari" napravil promenu u struci i doneta je odluka da se njegov ugovor ne otkupi od Intera.

Ovog leta je za njegove usluge interesovanje pokazao novajlija u Premijer ligi, Vulverhempton, a sada se u trku uključio i Betis.

Andalužani veruju da imaju prednost u odnosu na ostale zainteresovane klubove, smatraju da bi Vilijam Karvaljo mogao da ubedi bivšeg saigrača da mu se pridruži u Andaluziji.

Nema sumnje da bi Žoao Mario predstavljao veliko pojačanje za Real Betis, a sa njim bi definitivno mogli da ostvare još jednom vrlo dobar rezultat u Primeri, dok bi i u Ligi Evrope mogli prijatno da iznenade.

Betis

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke