Betis pravi strašan tim, stižu biseri Reala i Barse!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 25.05.2020.
17:42
Izvor: Sportske.net

Jako zanimljiv projekat na jugu Španije.

AP Photo/Miguel Morenatti
AP Photo/Miguel Morenatti

Povezane vesti

Fudbalski klub Betis planira zanimljive investicije i to pre svega pametne, nakon pandemije kada nijedan tim neće imati dovoljno novca.

Španski mediji preneli su danas da Betis želi da kupi ili pozajmi bisere Reala, i još više njih iz Barse.

Iz Reala je jedina meta Japanac Tekfusa Kubo, inače izdanak La Masije, koji je letos odbio da potpiše novi ugovor sa Barsom i besplatno otišao u Real. On ima tek 18 godina, ove sezone igra veoma dobro u Majorci i sada mu Betis nudi još bolju opciju za nastavak razvoja.

Tu nije kraj, Betis je na listu želja stavio i nekoliko mladih igrača iz Barselone, iz koje već ima Karlesa Alenju na pozajmici, a sada po istom principu želi i Rikija Puiga, koji još uvek čeka pravu šansu.

Konkurencija u veznom redu je paklena, Riki je dobio šansu na debiju Kikea Setijena i odigrao je veoma dobro, ali je kasnije uglavnom samo ostajao na klupi.

Betis u napadu želi više igrača Barse, u pitanju su Ansu Fati, te Pedri koji je na pozajmici u Las Palmasu i odavno ga porede sa Inijestom i Trinkao, koga su Katalonci zimus kupili od Brage za 31 milion i stiže na leto na Kamp Nou. 

Nijedan od pomenutih igrača nema više od 21 godine - Kubo je rođen 2001, Pedri i Ansu Fati 2002, Trinkao i Rigi Puig 1999...

Sve u svemu, Betis bi sa Kubom, te makar dvojicom igrača, uz Alenju koji bi mogao da ostane, mogao da postane zaista zanimljiv tim koji bi se borio za Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevilSRB
Monday, 25.05.2020
19:44

Meni ovo uopšte ne zvuči kao strašan plan. U suštini ti dobijaš veoma talentovane mlade igrače da ih razigraš i onda se oni vraćaju u svoje klubove.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 25.05.2020
17:46

Pedri je strasan, Barsa sa njim i Fatijem ima krila za narednih 10g i vise...