Betis i Đirona žele Gvardiolinog ljubimca?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 16.08.2018.
15:07
Izvor: Sportske.net

Prelazni rok za klubove iz Premijer lige je završen, ali oni mogu da nastave da prodaju i da šalju svoje igrače na pozajmice.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Mladi Ukrajinac Oleksandr Zinčenko pokušava da se izbori za mesto u Sitijevom timu, ali izgleda da će morati na još jednu pozajmicu.

Bilo je sve dogovoreno sa Vulvsima, koji su želeli ovog dvadesetjednogodišnjeg igrača i čak su spremili 16 miliona funti za njega, ali je Zinčenko odbio klub koji je dominirao prošle sezone u Čempionšipu i izborio plasman u Premijer ligu.

Kako prenose španski mediji, mladi Zinčenko je trenutno u Sevilji, kako bi ozvaničio prelazak u Betis, a u pitanju bi bila pozajmica. Muđutim, Đirona takođe želi ovog igrača, a to je bratski klub Mančestera, pa bi bilo logično da ga tamo pošalju na pozajmicu.

Ukrajinac može da igra na mnogo pozicija u timu, inače je ofanzivni vezista, ali kod Gvardiole je igrao i po levoj strani, kako na krilu, tako i na poziciji beka.

Zinčenko je u Siti stigao 2016. godine iz Ufe, a tada ga je pola Evrope želelo u svom timu. Bio je na pozajmici u PSV-u, a sada će izgleda ponovo na pozajmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Thursday, 16.08.2018
16:16

Nece nigde ici dok se ne vidi koliko je ozbiljno De Brajne povredjen. Treba za rotaciju.