Bešiktaš kvari planove "Svecima", Arsenalu i Interu!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 27.03.2018.
14:19
Izvor: Sportske.net

Aktuelni turski šampion pokazao je interesovanje za vezistu koji će izvesno promeniti sredinu narednog leta.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Havijer Pastore broji poslednje dane u Parizu, uprava PSŽ će na leto morati da prodaje, a jedan od prvih na listi za odlazak iz kluba je upravo "El Flako".

Veliki broj klubova bi voleo da ga vidi u svojim redovima, jedan od njih je Arsenal, a veoma zainteresovan je i Inter, dok bi Parižani najradije da posluju sa "Neroazurima".

Ideja uprave "Svetaca" je da Pastorea uključe u dogovor sa Interom oko Maurita Ikardija, kog bi od leta voleli da vide u svojim redovima.


Ipak, izgleda da je planove svima rešen da pokvari turski Bešiktaš.

Istanbulski "Orlovi" već kuju planove za letnju pijacu, a jedna od prvih meta aktuelnog turskog šampiona je upravo Argentinac iz redova Pari sen Žermenea.

Navodno je uprava Bešiktaša već poslala prvu ponudu na adresu kluba iz Pariza, oni su za usluge Pastorea francuskom klubu ponudili 10 miliona evra.

Stigao je i odgovor iz francuske prestonice, PSŽ traži 15 miliona evra za usluge svog fudbalera.

Predsednik turskog kluba Fikret Orman će se do kraja nedelje sastati sa svojim saradnicima, kako bi razmotrili uslove koje su im predstavili Parižani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvenelcuore
Tuesday, 27.03.2018
14:46

otišao u Tursku ili Kinu isto mu se piše, možda je bolje u Tursku zbog LŠ,ali manje novca...Kina ima više novca tako da mislim da ce otici za novcem, jer je to isto uradio u bogarom PSG, svjestan je bio da je dobra klupa a da ima exstra primanja...ntrebao je davno da napusti PSG, prije dvije god npr i otisao u neki jaci klub u liga 5...

avatar
Jasminn
Tuesday, 27.03.2018
15:18

Pastore je medju prvima otisao u PSG. U to vrijeme je bio veliki zalenat i za njega se interesovali skoro svi veliki klubovi. Nije on otisao u PSG zbog klupe i novca

avatar
amigo999
Tuesday, 27.03.2018
14:27

Nama vise Pastore nije prioritet. A Ikardija oni tesko mogu dobiti, videcemo posle vaskrsa hoceli otkupnu klauzulu imati, i kolika ce biti. Mislim 200-250 mE...

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 27.03.2018
22:04
avatar
barça mes que un clu
Thursday, 29.03.2018
09:39

Inter je gotov. Kinezi nece da ulazu ,i verovatno ce Inter biti na prodaju.

avatar
Стефан Стојанчевић
Tuesday, 27.03.2018
14:23

nemaju oni te pare za njega !