Bertomeu sve otkrio, Barsa već dovela tri pojačanja, ali to nisu igrači kojima se navijači nadaju! Stavljena tačka na priču leta!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.07.2020.
12:37
Izvor: Sportske.net

Evo šta će Barselona učiniti, tačnije šta neće učiniti u prelaznom roku...

EPA/QUIQUE GARCIA
EPA/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

U razgovoru za medijem Bertomeu je otkrio nekoliko stvari poput one da navijači budu mirni, da nema ni govora o tome da Mesi napusti klub sledećeg leta, odnosno da će ostati do kraja u Barseloni.

Kada su u pitanju pojačanja, Barselona je dovela Pjanića, menjala za ga Artura, a prvi čovek kluba je odbacio navode da je to učinjeno da bi se ispeglale finansije.

"Nije tačno, Pjanić je sjajan igrač i mnogo će nam značiti",
kaže Bertomeu za 30-godišnjeg Bosanca. Barsa je poslala sedam godina mlađeg Artura u Juventus, a dobiće i desetak miliona evra.

Ali, šta je sledeće što se tiče pojačanja?

Bertomeu je odbacio dolazak Nejmara, tačnije ocenio da je u uslovima pandemije povratak Brazilca malo verovatan.

"Ne mislim da je moguće u ovim uslovima to ostvarima, neće biti velikih kupovina, i drugi klubovi će samo hteti da razgovaraju o razmenama", tvrdi prvi čovek Blaugrane.

Baner

Da li to znači da bi za Nejmara mogli da budu ponuđeni Grizman ili Dembele i Umtiti, teško je reći, tek Grizmanu i Dembeleu ne pada na pamet da igraju u domovini, pa je malo verovatno da će Nejmar ponovo činiti trio sa Suarezom i Mesijem.

Što se tiče Lautara, klauzula je istekla.


Baner

"Istekla je, šta da se radi, sezona je u toku, borimo se, biće teško stići Real, ali ostaje i Liga šampiona. U ovom trenutku to je mnogo važnije od transfera, videćemo kasnije šta će biti", dodao je Bertomeu.

Barsi ne pada na pamet da plati 90 miliona i pošalje jednog igrača u Milano, najviše što nude je 65, a u međuvremenu Inter je Lautaru ponudio novi ugovor, sa 1.5 milion njegova primanja bi trebalo da skoče na 5 po sezoni, što je opet dosta manje, neki kažu čak duplo u odnosu na ono što bi primao u Barseloni.

Baner


Ali, Bertomeu je najavio dva pojačanja, mada navijači neće biti mnogo zagrejani.

"Mi smo već kupili dvojicu, Trinkao stiže ovog leta, kao i Pedri, jedva čekam da ih vidim u timu, oni su velika budućnost kluba".


Pedri je inače vezista Las Palmasa koji je plaćen pet miliona evra, Trinkao je koštao Barselonu šest puta više i onaj momak iz Brage koga upoređuju sa Ronaldom će se u novoj sezoni preseliti na "Kamp Nou", očekuje da dobije šansu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 07.07.2020
14:09

Ne moze Barsa da dize Interovom igracu platu. Kaze istekla kluzula sta da radimo, pa da se nisu mozda nadali da ih neko sazali i da im proda Lautara za otpad koj nude i novac koj ne zadovoljava Interove apetite. od danas ce Lautaro i konacno da sredi glavu jer danas istice kluzula u ponoc. nista novo nije rekao ovaj Bertomeu znalo se da nemaju pare za Lautara, A otpad koj nudi uz novac za Lauzara nikad nije ni razmotren U Interu

avatar
P. S.
Tuesday, 07.07.2020
13:29

Da, možda će teško osvojiti La Ligu, ali je zato LŠ sigurica. To je ipak mnogo važnije nego neki tamo Lautari, Neymari itd., ali ćemo kasnije videti šta će biti... pa ako se nekim čudom desi da Barsa ne osvoji LŠ onda će možda naći još nekog invalida za 100+ m€ o kome će se brinuti bolnice u Barseloni narednih par godina.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 07.07.2020
12:48

Kao sto sam i najavio pred pocetak sezone barsa ove ostaje bez ijednog trofeja i krece decenijska dominacija reala, drzace barsa korak jos dve tri sezone i posle toga potop

avatar
NIKE
Tuesday, 07.07.2020
14:41

Nismo te prepoznali Davide Koperfildu.. ako si tako siguran idi uplati na kladionici i zgrni pare.. da VARchester United uzima titulu i da Barsa ne uzima.. bit ce super kvota za iducu sezonu..

avatar
Mirjevac
Tuesday, 07.07.2020
15:36

Od 2008 barca drzi dominaciu pa sve do danas, i dan danas drzi barca dominaciu! Realu da nisu sudije i var vec u sedam utakmicama im pomaze, tako da real je tako slab da je ovisan od sudija i od Vara-a! Slabo si ti to procenio i nista nisi sa tom procenom reko! Eno i oredsednik spanske LaLige kritikuje savez dudija i Vara da ocevidno pomazu realu i ne samo on vec svi klubovi kritikuju sudije i Var! Postoji sansa da ce neko od klubova sve to dati na sud gde se realu mogu oduzeti bodovi i da ga cak kazne, Sa MOZDA izbacivanjem u drugu ligu! Barca je jaci klub od reala, pogledaj derbi, da nisu sudije prvrzene realu barca bi pobedila, ali sudije i Var su na strani reala, cak i kad igra protiv slabijih klubova! Nema realive dominacije!