Berahinova cena poznata - Totenhem na potezu

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 17.08.2015.
00:53
Izvor: Sportske.net

Pjulis najavio da će biti i odlazaka i dolazaka u klub. Berahino prva zvezda i meta Totenhema. Šta je posledica?

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Saidi Berahino će biti jedna od zvezda poslednjih dana prelaznog roka.

Toni Pjulis je najavio da će biti dosta promena u sastavu poslednjih nedelja prelaznog roka, a Berahino je svakako najveće ime kad pričamo o Vest Bromviču.

Mladi reprezentativac Engleske je na meti Totenhema. Oni žele 22-godišnjeg napadača, ali veruje se da ga Vest Bromvič neće dati bez 25 miliona funti što je ozbiljna cifra za Totenhem.

Pevci su da podsetimo već doveli Nžija za 12 miliona funti, imaju Kejna koji je neprikosnoven u napadu, pa se postavlja pitanje čemu toliko ulaganje u Berahina koji pri tom deluje uzdrmano svim glasinama na početku sezone.

Dolazak Berahina u Totenhem bi mogao da bude znak da je Poketino spreman da proda Kejna Junajtedu, mada su te glasine utihnule. Mladi napadač nije u formi iz prošle godine, a Poketino ima objašnjenje zašto.

"Trebaće mu vremena da popravi igru, da bude spreman i da povrati samopouzdanje.  Dosta smo pričali o ovome još prošle sezone, ali je on želeo da igra na U21 prvenstvu, pa mu je posle toga trebao odmor i kasno je došao na pripreme." - objasnio je Poketino nešto lošiju igru Kejna i loš golgeterski učinak na startu sezone.

WBA bi sa druge strane mogao u svoje redove da dovede Džonija Evansa. Severni Irac je na izlaznim vratima Junajteda, ali Đavoli traže 12 miliona funti što za sad odbija potencijalne kupce. WBA nije jedini zainteresovan, još nekoliko klubova uključujući Everton i njegov bivši klub Sanderlend spremaju ponude za Evansa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 17.08.2015
16:25

Ne! Kad bi Valensija prihvatila Evansa i 35 miliona, to bi bio pos'o :D

avatar
Вучко
Monday, 17.08.2015
10:31

Junajted treba da dovede po meni sledece sezone Kejna, da vidimo sta ce biti ove, prosle je eksplodirao a ovo koliko mi se cini nesto stagnira.

avatar
Monday, 17.08.2015
12:14

ali pitanje je jel on hoce u MU :D? mozda,ali dokle god je tu LVG bolje da ne dolazi xD

avatar
Nouhei
Monday, 17.08.2015
16:47

Ne stagnira, veruj mi, vreme ce pokazati..

avatar
Toti 10
Monday, 17.08.2015
01:47

Pitanje da li bi se on naigrao pored Kejna, njemu je za sada najbitnije da igra standatdno.

avatar
Nikola M.
Monday, 17.08.2015
01:27

Da li me ovo moje oči varaju ili sam ja zaista pročitao da je Evans na izlaznim vratima Junajteda? :D Junajted mi malo nije jasan ako ima istine u ovome oko cene, naime, Nanija, Robina i Rafaela su prodali za po 3-4 miliona svakog, a sad za Evansa kao traže 12 miliona, i to funti? Malo mi je to nelogično. Mada, ako se bude izvuklo za njega toliko, to će biti izvanredno, ma neka pristanu i na koji milion manje, samo da napusti Junajted :)

avatar
M. Pochettino
Monday, 17.08.2015
17:20

Evans klasa za Roha!

avatar
Djalminha8
Monday, 17.08.2015
01:03

Kejn je odlicno igrao i ove 2 utakmice, samo sto je imao drugaciju ulogu u timu, a to je da se vraca u sredinu i da on proigraca saigrace sto je radio fantasticno..