Benzema otpao, Perez leđima uz zid! Kog napadača kupiti, tri opcije?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.01.2019.
11:13
Izvor: Sportske.net

Povreda Benzeme nije opasna, slomio je prst, ali je već načet i isceđen. Zamene ni na vidiku, u Realu je to samo jedan od problema.

EPA-EFE/TOMS KALNINS
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Povezane vesti

Izgleda da će Real morati u kupovinu.

Naime, sinoć je Benzema polomio prst na ruci, što samo po sebi nije teža povreda, ali je Solari otkrio da je Francuz igrao rovit i da je pitanje koliko će izdržati.

Naime, Marijano koji je jedini pravi napadač je takođe i povređen, a nije bio neka pomoć, nema ni Bejla, a Asensio koji je kod Lopetegija igrao "lažnu devetku" je u drugom planu.

Zbog toga je Benzemu zamenio Kristo Gonzales, momak iz filijale, Kastilje koji nema nikakvog iskustva u Primeri.

Hoće li klub reagovati?

Problem je što nema baš opcija na tržištu, Ikardijeva klauzula važi u julu, pominje se da bi mogao da stigne Rodrigo koji je tek napunio 18 godina i Real planira da ga ostavi u Brazilu, a jedina realna meta je Pjontek, ali za Poljaka treba izdvojiti više od 50 miliona evra. U Realu nisu sigurni da li je on rešenje i da li je jedna polusezona dovoljna da ga dovedu u klub.

Sinoćnja pobeda u Sevilji protiv Betisa nije nikoga impresionirala, niti je zaslužena, Sebaljos je presudio bivšem klubu, ali čini se da je domaćin više zaslužio trijumf.

Real je bio veoma oslabljen, a Isko je ponovo ostavljen na klupi, Solari ga ignoriše, kaže da nije ništa lično, ali neverovatno da pored svih povreda koje ima ne koristi španskog reprezentativca.

I to je samo jedan od problema koje imaju, videćemo šta će učiniti u prelaznom roku i hoće li uopšte trošiti novac, ako planiraju kompletan "reset" narednog leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Monday, 14.01.2019
17:58

Meni je fascinantno kako ste od Piatek dobili Pjontek!?

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 14.01.2019
17:26

naravno prodati i bale obavezno i Diaza ako stigne dobra ponuda.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 14.01.2019
17:17

Perez je poznat da ne kupije igrace za prvi tim u zimskom prelaznom roku, pogotovo igrace za prvi tim. Ovaj real je u ozbiljnom problemu sa jedne strane jezgro mladih neverovatno talentovanih igraca kojima je neophodan prostor za napredovanje redom Hakimi,Regilon,Valverde,Sebaljos, Diaz, Asensio, Vinicius, Rodrigo, Odegard. 2 sezone da bi pokazali klasu, Sa druge strane su stariji igraci koji su nosioci ali kod kojih postoji zasicenje i tesko je naci igrace na trzistu koji ih mogu zameniti. Mali je broj mladih extratalentovanih igraca koji se uklapaju u profil totalnog podmladjivanja ekipe za narednu deceniju. Neophodan je jedan stoper ( de liht, milenkovic ili militao), jedan vezni igrac... Isko koliko god bio klasa od igraca jednostavno se ne uklapa u profil realovog igraca, nije se naigrao ni kod jednog trenera. Posto je gvardiola zaljubljen u njega ne bi ga bilo lose iskoristiti kao mamac u trampi De Brujna koji je marginalizovan u Sitiju. IMa kvalitet i pokriva vise pozicija. Krilo je iskljucivo Mbappe, novac ne treba stedeti. A u napadu Verner ili Jovic zbog mentaliteta i radnih navika. Prodati naca, modrica, isca,benzemu, marsela, vaskeza i jednog od startnih golmana. Za trenera postaviti nekog ko voli rad sa mladim igracima, ne plasi se da ih gurne u vatru, da je blizak igracima i da nece traziti da se dovode iskusni prekaljeni igraci koji ce doneti instant kvalitet. Neko poput Zardima, Leva, Alegrija, Poketina. Solari nije kapacitet za Real

avatar
Mirjevac
Monday, 14.01.2019
22:51

Lepo si ti sve to napisao zelju tvoju za real, samo si zaboravio da svi ti klubovi kod kojih igraju svi ti igraci koje ti zelis za real imaju vise para od reala, tako da oni sve te igrace nece da prodaju, oni nisu u krizi vec i oni kupuju dobre igrace a ne prodavaju dobre! Real nema sta da nadje da kupi trziste je jako siromasno!

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 15.01.2019
01:34

Prva stvar Real i Barselona ne zovu svaki dan i poziv im se ne odbija. Hoces da budes najbolji igrac sveta moras igrati u pomenuta 2 kluba... Sto se tice transfera Real trenutno ima najvise novca koje moze da potrosi na transfere. Krajem godine potpisan neverovatan ugovor sa Adidasom, najveci u istoriji sporta i pretekli su Mancester na prvom mestu najbogatijih klubova. Trenutno bez prodaje igraca imaju transfer budzet da ti pamet stane. A prodajom gore navedenih igraca ce inkasirati preko 400 miliona. Samo su ti Isko, Bale, James preko 250 M plus plate kojih se oslobadjaju. Dalje osim Mbapea svi gore navedeni igraci su na prodaju. Isko sam rekao da bude mamac za De Brujna posto ga Gvardiola obozava i zeli ga kao centar svog projekta. Siguro ce se odreci belgijanca ako bude imao takvu ponudu na stolu. A sto se tice Mbapea, pa decko Realu su bili nedostupni igraci poput oba Ronalda, Kake, Zidana, Figa, Bekama pa postase legende Los Blankosa. I jos jedna stvar Mbape je prerastao Francusku ligu,. Zlatnu loptu sa PSZ nece osvojiti. Jedine dve opcije su Real i Barselona. Perez gde pokuca retko vrata ostaju zatvorena, ili stvarno mislis da se Ajax, Fiorentin, Porto, Frankfurt ili Lajpcig mogu odupreti Realu? A imas i izjavu Gvardiole, mislim od danas kada je rekao da kvalitetnog igraca mozes dovesti samo ako brzo reagujes dok se Real ili Barselona ne ukljuce u trku, onda vise sansi nemas.

avatar
RIP-chechk
Monday, 14.01.2019
17:12

Ajde sad Real Madrid da ne obezbedi LS sledece sezone to je pravo prijatno iznenadjenje.

avatar
IM
Monday, 14.01.2019
12:48

Sta mu fali dobar je Benzema,moze jos bar deset godina da igra u Realu.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 14.01.2019
12:31

Nek vrate Moratu, hihihi.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 14.01.2019
12:20

Vratiti Rodriga i dati mu šansu...Vinisijus je odličan možda bude i on...na FM 19 kida kako igra mada opet to je samo igrica...