Benitez otkrio zbog čega se razišao sa Mitrovićem, Srbin ostaje u PL, ovo su ponude!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 12.05.2019.
09:37
Izvor: Sportske.net

Fulam želi da ga zadrži, ali imaće šansu da zaradi na Srbinu. Benitez pred današnji meč pričao o svom odnosu prema Aleksandru Mitroviću...

Beta/Dave Thompson/PA via AP
Beta/Dave Thompson/PA via AP

Povezane vesti

Rafa Benitez pred današnji meč sa Fulamom jasno nije propustio priliku da se osvrne na Aleksandra Mitrovića, odnosno njegov odlazak iz Njukasla, u kome Srbin nije dobio pravu šansu.

"Nismo u lošim odnosima, čak bolji smo nego što većina ljudi misli. To je profesionalna odluka, mislim da je Mitrović dobar igrač, ali nama je bilo potrebno nešto drugo", objašnjava Španac.

"Drago mi je da daje golove, odgovara mu stil igre Fulama, nadam se da neće zatvoriti sezonu golom protiv nas. Srbin voli fudbal, takmičarski je nastrojen, davaće golove i u budućnosti", dodaje Benitez.

Mitrović je postigao 11 pogodaka, jedan više od njegove zamenje u Njukaslu, Rondona.

Međutim, mediji tvrde da Venecuelanac ima bolju radnu etiku, da je pokretljiviji i da više odgovara Benitezovom stilu igre.

Šta će biti sa Aleksandrom Mitrovićem?

Trener Parker koji je dobio poverenje da "Kotadžere" vodi u Čempionšipu kaže da je ključ da Mitar ostane, a Srbin ima ponudu iz Kine.

Takođe, prema poslednjim vestima, Mitrović je na meti Sautemptona. Prema tim izvorima, "Sveci" su za Srbina spremni da izdvoje oko 35 miliona evra, kako bi dobili napadača koji garantuje golove.

Za našeg reprezentativca se interesuju još Kristal Palas, kao i Vest Hem, ali poslednja reč pripada Fulamu koji bi bez najboljeg strelca smanjio svoje šanse da se odmah vrati u PL.

Mitrović ne želi nazad u drugu ligu, novac iz Kine je ogroman, ali on preferira da ostane u Premijeršipu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Sunday, 12.05.2019
12:12

Сотон није рјешење, као ни Вест Хем, просто му не одговара тај систем, док је Палас већ друга прича.

avatar
lewa9
Sunday, 12.05.2019
23:32

Ili mozda cak i Everton jer oni nemaju klasicnu 9ku. Tosun nije to to, a treba im klasican spic, dok Palas ima Bentekea koji ne verujem da ce otici.