Benitez dogovorio dolazak napadača, sledi li ono što svi priželjkujemo?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 26.07.2018.
16:57
Izvor: Sportske.net

Njukasl je postigao dogovor, uskoro će i zvanično dobiti peto letnje pojačanje.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

"Svrake" su danas angažovala štopera Fabijana Šera iz Deportiva La Korunje, a pre njega su na "Sent Džejms Park" stigli i golman Martin Dubravka, koji je minulu polusezonu proveo na pozajmici u ovom klubu iz praške Sparte, kao i Ki Sung-Jueng, bivši igrač Svonsija koji je došao kao slobodan igrač, a dogovorena je i jednogodišnja pozajmica sa Čelsijem za Brazilca Kenedija, koji je poput Dubravke i minulu polusezonu proveo u ovom timu.

Dakle, četiri pojačanja su angažovana, a uskoro sledi i peto.

To će biti reprezentativac Japana iz redova nemačkog Majnca, Jošinori Muto.

Muto je jako brz napadač, bio je deo selekcije "Samuraja" na Mundijalu u Rusiji, ali je odigrao samo jedan meč.

Njukasl će za njegove usluge platiti 9,5 miliona funti.

Na listi želja Rafe Beniteza nalazi se još napadač Vest Broma Solomon Rondon, "Vrećice" za njegove usluge traže 16,5 miliona funti.

Jasno je da će Benitez morati da prodaje pre nego što ga dovede, a isto tako je jasno da je želja kluba da novac za robusnog Venecuelanca zaradi od prodaje reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića.

Benitez iz nekog razloga ne veruje u kvalietete bivšeg napadača Partizana, kojeg žarko želi da u redovima svoje ekipe vidi Slaviša Jokanović.

Fulam pokušava da postigne dogovor sa upravom Njukasla, ali "Svrake" traže 20 miliona funti, što Fulam za sada nije spreman da ponudi.

Nakon angažovanja Muta, stvari bi mogle da idu bržim tokom, kraj prelaznog roka u Engleskoj je zakazan za deveti avgust, nikome ne ide u prilog da Mitrović ostane na "Sent Džejms Parku", te treba očekivati da uprave Njukasla i Fulama uskoro pronađu kompromisno rešenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Thursday, 26.07.2018
19:20

Ovo se i ocekvialo, Mitar sto pre da ode iz ovog Njukastla koji ima nesposobno rukovodstvo, ljudi ne znaju da dovedu igraca...

avatar
damjan89
Thursday, 26.07.2018
18:57

Traze 20m funti za napadaca koji nece igrati i koji nije igrao i koji nije bio niit ce biti u planovima trenera...Pa da sam u upravi ovog Fulama cekao bi zadnji dan i ponudio 10 do 12 m funti pa ako hoce neka daju ako ne neka im sedi na tribinama, bez obzira sto se radi o nasem Mitru, koji je i dobar kakve sve panjine kostaju po 20m

avatar
Matara
Thursday, 26.07.2018
18:26

Kakvi smradovi su ovi iz Njukasla i ovaj Benitez. Drzis ga,a ne treba ti,hoces da zaradis. A na cemu,samo njemu unistavas karijeru. Trazis avione i kamione za njega, a ne igra ti. Ja da sam Mitar bio bi maximalno bezobrazan i ponasao se kao Baloteli i da im pokaze da ne mogu tako sa njim.

avatar
FanEngleskogFudbala2
Thursday, 26.07.2018
17:10

Mitar ce preci u Fulam sigurno.