Benfika u pregovorima sa Interom i Realom!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.06.2019.
14:56
Izvor: Sportske.net

Ekipa sa "Luža" je rešena da se dobro pojača ovog leta.

Epa/Mario Cruz
Epa/Mario Cruz

Povezane vesti

Kako prenose portugalski mediji, uprava Benfike marljivo radi na angažovanju novih pojačanja.

Mogli bi da ostanu ovog leta bez Žoaa Feliksa, ali je jasno da će od njegove eventualne prodaje zaraditi ogroman novac.

Mladi napadač ima otpusnu klauzulu od 120 miliona evra, u klubu su istakli da neće pristajati na manje ponude, zainteresovani su brojni klubovi, najkonkretniji su zasad Mančester siti i Atletiko.

To znači da će imati dovoljno novca na raspolaganju da angažuju adekvatnu zamenu, ali su u klubu rešili da dovedu dva nova napadača, koja bi u budućnosti mogla da im donesu veliki profit.

Tako su stupili u pregovore sa Interom i madridskim Realom, želje "Orlova" su napadači Andrea Pinamonti i Raul de Tomas.

Što se tiče talentovanog Pinamontija, on je nedavno okončanu sezonu proveo na pozajmici u Frozinoneu, gde je na 34 nastupa u Seriji upisao pet golova i tri asistencije.

Inter traži 20 miliona evra, Benfika je zasad spremna da ponudi pet miliona manje.

Raul de Tomas je imao jako dobru sezonu u Rajo Valjekanu, gde je igrao kao pozajmljeni fudbaler "Los Blankosa", postigao je 14 golova na 33 upisana nastupa u Primeri.

Cena je oko 20 miliona evra, pa bi Benfika za 40ak miliona mogla da ojača napad dvojicom mladih napadača, koje bi u budućnosti mogli da prodaju za daleko veći novac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke