Benfika sve moćnija, stiže pojačanje i iz Reala?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 16.08.2020.
19:51
Izvor: Sportske.net

Velike ambicije ima uprava lisabonskog kluba.

EPA/OLAF KRAAK
EPA/OLAF KRAAK

Povezane vesti

Benfika je ovog leta već dovela šest novih igrača, stigao je golman Helton Leita iz Boaviste, angažovan je i desni bek Žilberto iz Fluminensea, kao i mladi Pedrinjo, koji je za 20 miliona evra doveden iz Korintijansa.

Nedavno su u paketu predstavljena i tri velika pojačanja, kao slobodan igrač stigao je Jan Vertongen iz Totenhema, 15 miliona evra plaćen je Frajburgu napadač Luka Voldšmidt, dok je za 20 miliona evra iz Gremija stigao i brazilski reprezentativac Everton Soareš.

Uveliko se pregovara i sa Edinsonom Kavanijem, a "A Bola" prenosi da bi na "Luž" moglo da stigne i veliko pojačanje iz madridskog Reala.

Naime, Benfika je zainteresovana za polivalentnog defanzivca "kraljevskog" kluba Naća Fernandeza.

Real Madrid Djirona Antoni Lozano Naco Fernandez

Ovaj 30-godišnji fudbaler, koji može da pokrije sve pozicije u zadnjoj liniji, nije u Zidanovim planovima i već neko vreme se priča o njegovom odlasku iz kluba.

Ima ugovor sa klubom do leta 2022. godine, ali mu Real neće stajati na putu, pretpostavlja se da neće tražiti više od 10 miliona evra za njegove usluge.

Problem za Benfiku je interesovanje i Valensije, ali se čini da bi primaljiv projekat u Lisabonu mogao da ubedi Naća da karijeru nastavi u Portugaliji.

Sa "Orlovima" bi se borio za trofeje, igrao bi i Ligu šampiona, dok je ekipa sa "Mestalje" u brojnim problemima.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke