Benfika - Nakon neuspeha u Barseloni, okreću se ka Madridu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 02.06.2019.
16:39
Izvor: Sportske.net

Klub iz Lisabona ima velike ambicije za narednu sezonu.

Epa/Mario Cruz
Epa/Mario Cruz

Povezane vesti

Benfika je uspela da vrati titulu u svoje vitrine, osvojili su portugalski šampionat i pored brojnih problema.

Uveli su veliki broj mladih igrača u prvi tim, na kraju im se to isplatilo, Žoao Feliks i Ruben Dijas su pokazali da je pred njima blistava budućnost, klub ne želi da ih proda ovog leta, postaje sve jasnije da imaju velike ambicije.

Nakon iznenadnih uspeha Ajaksa i Totenhema, utisak je da se vera probudila u brojim evropskim klubovima da mogu do uspeha i u Ligi šampiona, pa se čini da Benfika sprema tim koji bi mogao da pomrsi račune i najvećim klubovima "Starog kontinenta".

Žele Arjena Robena, ali to nije sve, kako su rešeni da u svoje redove dovedu jednog kvalitetnog čuvara mreže.

Poslali su ponudu Barseloni za Silesena u iznosu od 15 miliona evra, to nije bilo dovoljno, pa su rešili da se okrenu ka najvećem rivalu katalonskog kluba, Real Madridu.

Kejlor Navas je na izlaznim vratima kluba, Kurtoa će biti prvi izbor naredne sezone, pa je uprava kluba sa "Luža" zainteresovana da ga preseli u svoje redove.

Videćemo koliku ponudu su spremili za iskusnog golmana iz Kostarike, Real im najverovatnije neće praviti problem, ali bi problem mogla da predstavlja jaka konkurencija, kako bi brojni klubovi voleli da vide Navasa u svojim redovima naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke