Benfika dovodi još jednog, supertalentovanog Srbina!? Dao 65 golova za dve sezone!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 27.12.2018.
15:50
Izvor: Sportske.net

Srpska kolonija u Lisabonu ove zim e bi trebalo da dobije još jednog člana.

EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA
EPA-EFE/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Benfika već godinama ne može bez srpskih fudbalera, koji uglavnom ostavljaju značajan trag u ovom klubu, a kao što znate, trenutno su prvotimci slavnog porttugalskog kluba Ljubomir Fejsa i Andrija Živković.

Uz njih, za svoje mesto bori se i mladi napadač Ivan Šaponjić koji je ove sezone upisao devet nastupa i postigao jedan gol za ''B'' tim Benfike.

Ali, izgleda da će uskoro dobiti i društvo.

Naime, portugalski mediji ovih dana najavljuju transfer 16-godišnjeg srpskog fudbalera Aleksandra Isailovića Gomeza, člana kadetskog tima španskog Valjadolida, gde je ostavio fenomenalan utisak.

Ovaj momak, koji je sin nekadašnjeg napadača Partizana Dragana Isailovića, u protekle dve sezone je u dresu Valjadolida postigao čak 65 golova, pa je za njegove usluge interesovanje pokazao i engleski Mančester siti.

Ali, mediji u Portugalu navode da je Isailović izabrao Benfiku, kao i da bi narednih dana sve trebalo da bude i ozvaničeno.
-
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Thursday, 27.12.2018
23:51

Igrao sam u omladincima sa njegovim ćaletom. Tata je bio vrh tehničar, snažan, ali malo spor za vrhunski evropski fudbal. Ovde mislim na velike klubove, za sve druge je bio dorastao.

avatar
Žarko Petrović
Thursday, 27.12.2018
19:40

Joveljic prosle godine 32 gola za polusezonu