Belgijanac odlučio!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 02.08.2018.
13:14
Izvor: Sportske.net

Belgijanac zadao novi udarac Murinju i njegovom stručnom štabu.

EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV
EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Povezane vesti

Murinjo je besan na svoju upravu, a sada ima i razlog više jer je Tobi Aldervereld odlučio da ne menja tim u ovom prelaznom roku.

Belgijanac je bio na meti Junajteda kao jedno od idealnih pojačanja ovog leta, ali izgleda da će iskusni defanzivac ostati u Totenhemu.

Junajted je povezivan sa mnogim defanzivcima, pogotovo nakon Murinjove izjave kojom je pokazao koliko mu je bitan novi igrač na toj poziciji. Čak je i izjavio da ako mu klub ne dovede nekoga, da će Nemanju Matića prebaciti u defanzivnu liniju.

Definitivno je Murinjo želeo Tobija u svom timu, ali izgleda da ni on, ni Megvajer neće obući dres "Crvenih đavola". Juče je Junajted odustao od Megvajera jer je preskup, nerealno je to što Lester zahteva 90 miliona evra.

Dvadesetdevetogodišnjem Belgijancu ističe ugovor naredne sezone, a Totenhem traži oko 60 miliona evra za svog defanzivca. Međutim, Tobi želi da ostane u klubu.

Sada Murinjo mora da krene svim silama po Barseloninog defanzivca, Minu. Kolumbijac nije u planovima kluba sa "Nou Kampa", ali je svojim fantastičnim partijama podigao cenu i sada katalonski klub zahteva 40 miliona evra za ovog defanzivca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kristijan Galic
Thursday, 02.08.2018
14:54

Covjek je rezervista u Totenhemu i cijena mu preko 50m funti. Ljudi od njega napravise Maldinija, Vidica, Ferdinanda, a on prosjecan igrac.

avatar
Anonymous Official
Thursday, 02.08.2018
16:05

Sigurno da traze previse i kada se uzmu u obzir njegove godine i da mu sledece godine istice ugovor ali kako takava stopercina moze biti prosjecan igrac?!

avatar
Thursday, 02.08.2018
14:16

40 miliona nije mnogo za defanzivca poput Mine. Ako dovede i Minu,Murinjo ce napraviti odlican posao sto se odbrane tice. Imali bismo tri mlada stopera za narednih 6-7 sezona. Nadam se da se ovo privodi kraju,bas cu biti srecan ako dodje Mina! Ako dovedu i prirodno desno krilo,imamo se cemu nadati!

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 02.08.2018
13:19

Ako Tobi nema neke garancije za sledecu sezonu pa ceka da mu iscuri ugovor onda ne razumem. Sa Totenhemom ce tesko do ikakvog trofeja a ManU je mogao mnogo da ga plati tako da ostaje da se vidi motivacija iza ove odluke.