Belgijanac je istorija, Junajtedove tri opcije za novog napadača?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 04.05.2019.
09:22
Izvor: Sportske.net

Iskristalisale su se stvari, mada neće biti lako prodati Lukakua koji svim silama hoće da ode. Solskjer razmišlja o nekoliko rešenja...

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer će tražiti novog napadača na leto. Naime, spekuliše se da će Lukaku zatražiti transfer, nezadovoljan pozicijom u timu, Norvežanin ima nameru da Rašforda koristi kao centralnog napadača.

Belgijanac će koštati oko 70 miliona evra, da bi otišao u Italiju moraće da smanji platu, teško je poverovati u priče da će ga Junajted prodati Čelsiju, ako "Plavci" budu mogli da kupuju...

Koje su varijante "Đavola" za novog napadača?

Jedna je da se plati klauzula od 120 miliona za Žoao Feliksa. On nije klasičan špic već upravo ono što Ole traži, pokretljiv napadač koji može da igra na više pozicija. Feliksa navodno hoće i Siti, Juve je odustao, fudbaler Benfike je preskup.

Drugi izbor je Musa Dembele iz Liona. Naime, ovaj talentovani igrač se iz Seltika preselio u Francusku, ranije je igrao za Fulam, prošao je Pari Sen Žermenovu školu.

Ove sezone je postigao 17 golova u svim takmičenjima, pitanje je hoće li ga Lion prodavati, prema nekim informacijama traže 80 miliona evra za momka koji je prošao sve francuske mlađe selekcije.

Treća varijanta je iskusni Tomas Miler za koga se spekuliše da bi da napusti Bajern, njega je već Van Gal želeo na "Old Trafordu" ali je suma bila veća od 100 miliona evra, na kraju Bajern nije ni pomišljao da ga proda.

Sada se sve promenilo, Miler je nezadovoljan, stiže Timo Verner, Junajted bi dobio iskusnog napadača koji takođe može da igra i kao klasični špic, ali i na drugim pozicija.

Videćemo za šta će se odlučiti u Junajtedu, Solskjer odmerava svoje opcije, a trenutno je u prvom planu eventualna prodaja Pola Pogbe, kao i pokušaji da se De Hea privoli da potpiše novi ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 04.05.2019
15:45

Dovesti bolje Kavanija I Munijea ako moze u paketu. Ako bi uspeo Junajted uvaliti Lukakua za 60 miliona, pa I da doplate 30 miliona PSZ u, dobijamo ubicu za 2 naredne sezone I odlicnog beka. Dembele je kocka, pogotovo ovaj mali Koji nerealno Kosta. Povreda I bacili pare I ako nam odgovara jer igra I po desnoj strani.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 04.05.2019
12:56

Ako prodamo Lukaku i dovedemo bilo koga od ove trojice mozemo biti samo na gubitku. U obzir bi dosao samo Kane,Icardi i eventualno Lew i Cavani i ako nisu za duze staze.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 04.05.2019
15:50

Cinjenica ali Kavani bi bio dosta jeftiniji, ostalo bi para I sigurno bi izgurao 2 sezone na vrhunkom nivou. Sa Ikardijem mislim nema greske, za 100ku bi ga doveli, Kejn pust san, kostao bi vise od Nejmara.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 04.05.2019
21:19

Icardija bi pustili i za 80mil cak pi ga mjenjali za Lukakua a nasi tvrde da Lukaku vrijedi vise.

avatar
Man united
Saturday, 04.05.2019
12:50

Могли би и Гризмана...

avatar
deki trbic
Saturday, 04.05.2019
11:37

VEOMA JE GLUPAVO DA LUKAKU ODE U ITALIJU KADA JE TO SLABIJA LIGA ZA NJEGA....PL NJEMU NAJVISE ODGOVARA I MISLIM DA BI BILO DOBRO DA SE VRATI U EVERTON NPR ILI NARAVNO CELZI AKO BUDE MOGAO DA KUPUJE IGRACE.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 04.05.2019
11:07

Ne daj Boze Heskija u Celsiju. Pa to bi tek bio potop kluba...

avatar
Arrow5
Saturday, 04.05.2019
10:45

Zoao Felix! Novi CR7

avatar
Nenadd
Saturday, 04.05.2019
10:42

Kakav crni Rasford, on moze samo za backup...ovo ce totalno unistiti junajted