"Bela revolucija" - U Realu samo desetak igrača sigurno, poznata dvojica "Galaktikosa"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 02.04.2019.
10:14
Izvor: Sportske.net

Više od polovine sadašnjih igrača mogli bi da napuste klub, Zidan će smanjiti broj fudbalera, ima vrlo jasnu predstavu kako bi tim trebalo da izgleda.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Zinedin Zidan priznaje da je teško motivisati igrače kada nema borbe za trofeje, ali i dodaje da je u pitanju neka vrsta kastinga za narednu sezonu.

Jer, kako se priča, Perez priprema revoluciju, reprizu 2009. godine kada je u potpunosti promenio tim.

Znaju se mete, prve dve su Azar, koji bi trebalo sigurno da stigne u Madrid, ističe mu ugovor 2020. i Pogba za koga je Real spreman da se odrekne Bejla i Krosa.

Velšanin i Nemac su ionako na listi igrača koje Real treba da zameni, Bejl je odbio Totenhem, čeka "Đavole".

Ali, ko će sve otići?

Real neće popustiti pred ucenama Varana koji traži veću platu, ali bi mogao da ga papreno proda i pošalje nepristojnu ponudu za Kulibalija ili da plate klauzulu za Raula Himeneza iz komšijskog Atletika.

Marselo će izgleda ostati, kao i Isko i Kejlor Navas, igrači koji su bili u drugom planu su povratkom Zidana ponovo dobili na značaju.

I Karim Benzema je neprikosnoven, ali mu klub traži zamenu, mete su Luka Jović ili Ikardi, a igrači poput Marijana moraju da ubede Zidana da zaslužuju mesto u rosteru. Valverde i Ljorente bi mogli na pozajmicu, Valjeho sigurno odlazi.

Mbape je nemoguća misija za leto, probaće ponovo da ga dovedu 2020. a Zidan traži još par igrača sredine terena. Pjanić je preskup, Rabio besplatan, to bi moglo da bude jedno od pojačanja, mada se i dalje pominje Sergej Milinković Savić.

Zidan će se osloboditi više igrača, nego što će dovesti, potreban mu je tim od dvadesetorice maksimum, plus tri golmana.

U ovom trenutku ih je ukupno 25, što se pozajmica tiče, golman Lunjin će biti vraćen ako ode nezadovoljni Kurtoa, za Kovačića, Odegarda, Džejmsa Rodrigeza i Tea Ernandeza nema mesta, kao ni za napadače Borhu Majorala i Raula de Romasa koji su u Levanteu, odnosno Rajo Valjekanu.

U svakom slučaju, samo desetak igrača je sigurno u svoje pozicije u klubu, Navas, Ramos, Karvahal, Marselo, Modrić, Isko, Asensio, Lukaz Vaskez, Odriozola i Vinisijus, čak ni Kazemiro koga je Zidan lansirao nije nedodirljiv.

Čeka nas pakleno leto u Madridu i prava bela "revolucija"!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Tuesday, 02.04.2019
17:31

Ili Kros ili Bejl obadvojica nema šanse.Real treba da krene po Manea i Azara.

avatar
BocAtleti
Tuesday, 02.04.2019
13:37

Voleo bi?! Tako je to kad sedis pred FM igricom i sanjas koga bi sve mogao da dovedes. Cak ni taj virtuelni "Raul" Himenez iz komsijskog Atletika nece preci u tvoj Real, kao ni jedan drugi "komsija".

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 02.04.2019
12:32

kako da sastavite text a da ne pomete njegovo visocanstvo SMS... ma bre za njega ne pita vise niko ni kuci...

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 02.04.2019
11:22

Bice zanimljivo videti ovo sve. Vise me zanima koga ce sve prodati ,njihovi igraci su uvek na ceni ali mozda neke puste jeftinije pa mozda vidimo puno "bombi" na leto.