Bela revolucija, ovi klinci će naredne godine biti ključni deo Reala! Velika iznenađenja?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.02.2020.
12:27
Izvor: Sportske.net

Ekipa će biti značajno podmlađena, sadašnji prosek godina neodrživ.

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERTA

Povezane vesti

Prosečna starost tima je preko 30 godina i to će biti prvi zadatak u prelaznom roku. Planovi su već napravljeni, Mendi, Valverde i Jović su sveža krv, ali recimo Marselo i Modrić će verovatno napustiti tim.

Prvi koji će se vratiti je Hakim Ašraf, Marokanac igra za Dortmund svoju drugu sezonu, postoji klauzula po kojoj će se vratiti i on nema ništa protiv, u Realu planiraju da bude starter naredne godine.

Odegardova pozajmica će biti prekinuta, Norvežanin igra sjajno u Sosijedadu, trebalo bi da bude dodatak veznom redu, pogotov što klub planira da se oslobodi Iska i Rodrigeza, jedino Kros ostaje od starijih igrača.

Baner

Trebalo bi da stigne i SMS ako Lotito nađe zajednički dogovor sa Perezom, a i u odbrani stiže štoper za koga će biti plaćena klauzula.U pitanju je Salisu iz Valjadadolida u koga bi bilo uloženo 12 miliona evra, zainteresovani su Atletiko i Junajted, ali je Real u prednosti. To znači da Militao koji je plaćen 50 miliona sigurno nije rešenje, odnosno ne razvija se kako su se u klubu nadali.

Ostaje da se reši situacija oko Sebajosa za koga Arsenal nema mogućnost otkupa i on se vraća, mada Zidan nije veliki entuzijasza kada je talentovani vezista u pitanju.

I na kraju, pomenimo Reguljona koji je igrao prošle godine, i on je na pozajmici u Sevilji, ali odlaskom Marsela svakako bi bio opcija za levu stranu sa Mendijem.

Time bi ekipa potpuno promenila izgled, novi, mladi igrači bi uz neko super pojačanje tipa Mbapea činili tim za sledeću deceniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Thursday, 13.02.2020
18:50

Nisam odavno cuo za SMSa. Izgleda da ce ga opet poceti seliti iz kluba u klub....

avatar
Benz9
Wednesday, 12.02.2020
17:49

Hakimi se pored Karvahala sigurno nece naigrati,kao ni Reguljon pored Mendija (nazalost po meni je trebao dobiti sansu vec ove sezone ali evo i Mendi se pokazao kao pun pogodak)...stalno potencirate da samo Kros i Valverde ostaju,ali sta je sa Kasemirom...Zidan ga se sigurno nece odreci...bas kao ni Modrica...ako dodju Bek i Sergej, onda sam siguran da ce Odegard ostati u Sosijedadu,a mozda mu se pridruzi i Sebaljos za kojeg nema mjesta...

avatar
Offside
Wednesday, 12.02.2020
15:50

Ovo deluje super!Stim da mislim da nam SMS nije potreban jer dolaskom DeBeka i vracanjem Odegara sredina ce biti popunjena.Stoper nam je preko potreban ali neko ko ce biti igrac za rotaciju tako da je po meni Salisu sasvim solidno resenje.Mbape je meta na leto i to jedina i ja se nadam da ce taj posao biti obavljen ako ipak i ne bude svakako nije kraj sveta jer i za napad imamo rotaciju na sve 3 pozicije.Od prodaja treba se osloboditi Modrica,Iska,Rodrigeza pa i Bejla ako je to moguce.

avatar
LFC*19
Wednesday, 12.02.2020
13:37

Kakav naslov. i dalje smo kolorni.

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 12.02.2020
13:33

Osim Hakimia , nista ...