Bekam traži veliku zvezdu, ovo su pet opcija!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 14.09.2019.
10:27
Izvor: Sportske.net

Inter Majami startovaće za nekoliko meseci u MLS, nova franšiza će dodatno podstaći interesovanje za fudbal u Americi.

EPA-EFE/RHONA WISE
EPA-EFE/RHONA WISE

Povezane vesti

Svakako da će novi zamah MLS ligi doneti uključivanje Inter Majamija, tima čiji je vlasnik Dejvid Bekam.

Stvari su se inače promenile, nekada samo liga za penzionisanje poznatih igrača, američka elita sada može da se pohvali odličnim Južnoamerikancima, ali i domaćim mladim igračima koji dobijaju šansu.

Sa Bekamovim timom, sve će biti dignuto na još viši nivo, a mnoge zvezde iz Evrope bi mogle da razmisle o odlasku u prestižnu ekipu u četvrtoj deceniji. Jasno, ni život u Majamiju nije loš, naprotiv.

Koga želi Bekam?

Ronaldo i Mesi su nedostupne mete, Mesi će sigurno ostati još godinu i po u Barseloni, a Ronaldo ima nameru da odradi kompletan ugovor sa Juventusom.

Prvo ime koje Bekam cilja je Edinson Kavani, ima 33 godine, verovatno će potražiti novi klub, a mogao bi da dobije ugovor na četiri sezone. Ako Ibra u 38. godini teroriše odbrane u MLS, nema sumnje da bi Kavani mogao da igra na visokom nivou još nekoliko sezona.

On je prva meta, druga je njegov zemljak Suarez, ali teško je verovati da on narednog leta ode iz Barselone, tim pre što ima podršku svlačionice i teško će nekome ustupiti svoju "devetku".

Mnogo realnija meta je Džejms Rodrigez, iako ima samo 28 godina. Čini se da mu je dosta Reala i Evrope, on bi bio prava ikona za Južnoamerikance, ali i kompletan Majami i mogao bi da uzme novac nezabeležen još od dolaska Bekama.

Ostale mete su Dris Martens koji puni 33 godine, dolaskom Lozana ponovo neće biti starter, priča se da mu je supruga nezadovoljna u Napulju, da sigurno neće želeti da ode u Kinu, a Majami je sjajna opcija.

I na kraju, Brazilac Vilijan, mogao bi da privuče sponzore, radi se o čoveku koji je mnogo osvojio, biće slobodan narednog leta, mada sigurno će imati sjajne ponude i iz Evrope...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke