Bekam se ne šali, počeli pregovori sa dve velike zvezde!

Autor: Nikola Miloradović
petak 08.05.2020.
14:42
Izvor: Sportske.net

Rešen je da pojača Inter sa dve evropske zvezde.

Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez
Beta/AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Pisalo se o brojnim imenima, Luisu Suarezu, Davidu Silvi, Hamesu Rodrigezu i mnogim drugim zvezdama evropskog fudbala, a kako stoje stvari Bekam je konačno napravio i konkretne korake ka angažovanju velikih pojačanja za svoj Inter Majami.

Kako prenose italijanski mediji, počeo je pregovore sa Romom oko kupovine 30-godišnjeg veziste Havijera Pastorea.

Argentinac će narednog meseca napuniti 31 godinu, ima ugovor sa "Vučicom" do leta 2023. godine, stigao je u klub leta 2018. godine za 24,7 miliona evra i jedan je od najplaćenijih na "Olimpiku", pa bi "Vučica" mogla da ga se reši, kako bi rasteretila budžet u kriznim trenucima.

Do prekida sezone je upisao tek 13 nastupa, zabeležio je dve asistencije, pa se čini da bi Roma mogla da popusti i dozvoli mu, uz prigodno obeštećenje, da karijeru nastavi u Sjedinjenim Državama.

Sam fudbaler je navodno raspoložen za prelazak u tim sa Floride, jer bi tako bio daleko bliže svojoj porodici iz Argentine, od koje se razdvojio 2009. godine, kada je iz Urakan prešao u Palermo.

Drugi fudbaler za kojeg su jako zainteresovani u Interu je vezista Barselone Arturo Vidal.

Bonus 10

Čileanac je na izlaznim vratima kluba, za njega nema mesta u prvoj postavi i želi da promeni sredinu, pominjane su razne opcije, od Intera, pa sve do Njukasla, a u priči je već neko vreme i Inter Majami, koji bi uskoro mogao da napravi konkretne korake.

Prelazni rok u MLS je okončan petog maja, ali se očekuje da će klubovi dobiti priliku da potpisuju igrače zbog prekida sezone.

Dakle, Pastore i Vidal u Majamiju? Bekam bi imao sjajan tandem u svom novom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke