Bekam pronašao zvezdu za svoj Inter Majami!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.09.2019.
18:24
Izvor: Sportske.net

Kako stoje stvari, Španac će karijeru nastaviti u MLS.

EPA-EFE/RHONA WISE
EPA-EFE/RHONA WISE

Povezane vesti

Dejvid Bekam naveliko traži fudbalere za svoj novi klub Inter Majami, koji će se od naredne sezone takmičiti u MLS ligi.

Bilo je pisanja da na Floridu želi da dovede Lea Mesija i Luisa Suareza, jasno je da u klubu imaju novca za velike ugovore, ali pitanje je koliko je realno da se Urugvajca i Argentinac već narednog leta presele u SAD.

Ipak, izgleda da je Beks pronašao fudbalera koji će biti zaštitno lice njegovog novog kluba, u pitanju je iskusni vezista Mančester sitija David Silva.

Španac je produžio ugovor sa klubom do kraja sezone, istakao je i da će mu to biti poslednja godina u klubu, ali i da nikada neće preći u neki drugi klub iz Premijer lige.

Samom fudbaleru se navodno dopala ideja da karijeru nastavi "preko bare", a Bekam insistira na dovođenju Španca, kako bi na stadion privukao veliku hispansku zajednicu sa Floride.

David Silva Mikola Matvijenko

Silva se čini kao idealan izbor, veliko je ime u evropskim, ali i svetskim fudbalskim okvirima, sa "Građanima" je osvojio četiri titule u PL, dve u FA kupu, podigao je i četiri trofeja u Liga kupu.

Blistavu karijeru imao je i u dresu španske reprezentacije, sa kojom je osvojio dva Evropska prvenstva (2008 i 2012) i jedno Svetsko prvenstvo (2010).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Thursday, 19.09.2019
19:07

Dosta se pise o tome, bice interesantno videti formiranje jednog novog kluba i ko ce se usuditi da se upusti u avanturu