Bejlova sudbina rešena, ovo će biti poslednje pojačanje Reala?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 18.08.2019.
09:42
Izvor: Sportske.net

Lekcija Velšanina u Vigu promenila sve, a Real će izgleda zatvoriti prelazni rok kupovinom još jednog igrača.

EPA-EFE/Lavandeira Jr
EPA-EFE/Lavandeira Jr

Povezane vesti

Sve se promenilo za jedan meč, odjednom Garet Bejl je sjajan igrač (doduše to niko nije ni osporava). Našao se u timu jer je Azar povređen, odigrao odlično, ne samo jer je namestio gol, otvorio Seltu već ga valjda nikada nismo videli ovako angažovanog u odbrani.

"Bejl ostaje", nije se Zidan upuštao u objašnjavanja, a španski mediji pišu da je Velšanin održao lekciju svom treneru i pokazao da može da bude od velike koristi Realu.

Sada više nema šanse da Bejl napusti klub, i Rodrigez verovatno ostaje, ako ne bude bilo prave ponude, tačnije, ako se ne dogovori sa Napolijem, a Real cilja još jednog igrača do kraja prelaznog roka.

Što se Pogbe tiče, nema šanse, mada će Rajola sutra preneti poruku Junajtedu da Francuz i dalje želi da ide. Soslkjer ga neće pustiti, a izgleda da je Perez pobedio i da će ipak Kristijan Eriksen stići u klub.

On ima dogovor sa Juventusom za narednu sezonu, ali svakako da Real ima prednost. Prema najavama, Totenhem i dalje želi da proda Danca jer su propali pregovori oko novog ugovora.

Perez čeka finiš prelaznog roka, Levi ne sme da dozvoli da Eriksen ode narednog leta bez obeštećenja. Ponuda će biti oko 60 miliona evra i očekuje se da je uz uvođenje nekih bonusa, "Pevci" prihvate.

Zidan nije veliki fan Eriksena, čak bi radije, ako ne može Pogba, video Van de Beka, ali Holanđanin ostaje u Ajaksu, kao plan Reala za sledeće transfer leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Monday, 19.08.2019
13:52

Bale je kao veliko dijete. Želi igrati lopte i da ga svi ostave na miru. To mu treba omogućiti

avatar
debeliRonaldo
Monday, 19.08.2019
13:47

Čuj dovest će danca, al se Zidanu on ne sviđa... ko je lud ovdje?

avatar
Offside
Monday, 19.08.2019
15:51

Verovatno je poenta "ipak se Perez pita za svee"...
A mislim da je u svetlu poslednjih desavanja (ostanka Bejla,Navasa i Rodrigeza) on ipak upravu!Nije Perez ni malo glup,shavtio je da ce Zizu traziti zestoko preplacene igrace koji ne vrede toliko i zato je uzeo stvar u svoje ruke.Ova Zidanova izjava meni vise deluje kao pomirenje sa realnoscu da se Perez ipak pita i odlucuje poslednji.A svi smo videli da je bio potpuno upravu jer je Bejl mozak ovog Reala,decko je zasluzio da bude starter,po meni!

avatar
Dimebag Darrell
Sunday, 18.08.2019
16:30

Na kraju će i James biti u prvoj postavi, jer je po meni odličan igrač.

avatar
debeliRonaldo
Monday, 19.08.2019
13:49

Ništa Eriksen nije bolji. Čak štoviše...

avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 20.08.2019
09:40

I ja mislim isto.

avatar
Don Carlo
Sunday, 18.08.2019
16:10

e ako Zidan zna vise šta priča evo... čas računa na nekog, čas ne računa, sigurno ide, ne ide, dolazi ovaj, pa nece da dodje, pa hocu ovoga, ovoga, necu... ne zna ni sam kud udara.

avatar
Paul Kersey
Sunday, 18.08.2019
15:53

Naravno da je Bejl održao lekciju ovom primitivcu koji se utripovao da je nekakav trener a što je još smešnije - i da se nešto pita. Gadi mi se.

avatar
Amalainter
Sunday, 18.08.2019
12:51

Bolje da su ga odmah doveli i uigrali ekipu za pocetak sezone..A Pogbu od 200 miliona neka vodi Juventus..niko nije toliko glup da za igraca koji po igrama ne vredi ni 50 placa basoslovne sume..
Takve nenormalne uslove mogu imati samo englezi, gde neki Megvajer kosta blizu 100 miliona..strasno