Bejl samo početak, princip spojenih sudova, slede neverovatni transferi i jedan neočekivan ostanak u Realu!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.07.2019.
22:14
Izvor: Sportske.net

Odlazak Gareta Bejla će otvoriti tržište, nekoliko sjajnih igrača napraviće najverovatnije ogromne transfere.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Garet Bejl je pred Kinom, to je ključ koji se čekao, španski mediji već prave scenario.

Ponovimo još jednom, Velšanin se dogovorio sa Đangsuom, pričalo se pre nekoliko dana da će ga oni proslediti na pozajmicu u Inter, ali je kineski klub to demantovao.

U svakom slučaju, ako napusti Madrid, što je izgleda izvesno, Madriđani će novac uložiti u Pola Pogbu. To je samo trećina, ili čak nešto manje u odnosu na ono što treba da plate, ali verovatno će prodati još nekoga, i dalje mesto visi Lukasu Vaskezu, pošto je veća šansa da ostane Rodrigez, nakon povrede Asensija. Valjeho je otišao na pozajmicu u Vulvse, ako prodaju Navasa, u Realu će skupiti potreban novac da prelazni rok završe sa kupovinama od pola milijardi evra, ali i da prodaju igrače u vrednosti od više od 200 miliona.



Ako proda Pogbu, Junajted će dovesti Sergeja Milinković Savića, taj transfer je već dogovoren, a ponudiće i novac za Dibalu, ako ode Lukaku u Inter.

Juventus opet traži 100 miliona za Argentinca, priča se da bi mogli da skupe novac za Nejmara, ali to je malo verovatno. Plan je da prodaju Iguaina, Keana i Dibalu, a doveli bi Kjezu iz Fiorentine i naravno Maura Ikardija.


Dakle, Bejl bi mogao da izazove pravi princip spojenih sudova i otvori tržište, odnosno vrata za najmanje pet ili šest ogromnih transfera ovog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Saturday, 27.07.2019
17:54

Tvit tvit SMS. Svetsko , a naše. Nek crknu dušmani, nek crknu dušmani.......

avatar
Opet onaj Anonymous
Friday, 26.07.2019
22:41

Ja garantujem i ako Pogba bude prodat da to nece imati nikakve veze sa SMSom. Da su ga zeljeli doveli bi ga vec do sad a nebi cekali prodaju Pogbe, ustvari vi gurate taj transfer.

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 26.07.2019
22:33

P.S ....SMS nikada nece da zaigra za Junajted jer nikada nije ni bio Junajtedova zelja.Ako dodje precenjeni Ostrovljanin Megvaer a mozda i Fernandes to bi bilo to sto se transfera tice.

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 26.07.2019
22:31

Ne volim Pogbu ali vi ga uporno selite u Real...a taj transfer se nece desiti ni pod razno.Nikakve vezane sudove,case i tanjire nece biti .