Bejl reagovao na Zidanovu odluku, "sramota" najčešća reč, koje su sada opcije Velšanina?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 21.07.2019.
11:53
Izvor: Sportske.net

Zalupili su mu vrata, on može da izabere da ostane i bude na tribinama ili igra treću ligu, ali čini se da će odabrati da napusti klub.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Garet Bejl je uz smeh napustio stadion kada mu je bilo saopšteno da nije u konkurenciji za tim protiv Bajerna.

On je otišao u hotel, Zidan nakon toga rekao da su pregovori u toku i da je najbolje da Bejl ode iz kluba, koliko sutra.

Prilično nekorektno, oglasio se odmah agent Velšanina, Barnet koji je rekao da je Zidan sramota i da je pljunuo na sve što je Bejl uradio za klub.

U stvari, kada se izmere trofeji, golovi, asistencije, Bejl je svakako više uradio od Zidana u Madridu.

Ipak, činjenica da je često povređen, da klub ne računa na njega, da ga plaćaju 30 miliona bruto, a da on ne želi da ode, svakako je doprinela da se na ovaj način ponašaju.

Da je korektno nije, ali izgleda da će Velšanin otići.

Zidan je rekao da pregovori teku u dobrom pravcu, ali nije pomenuo koji je klub u pitanju.

Da li je u pitanju razmena za Eriksena sa Totenhemom, Real bi svakako, čak i da Bejl pristane morao da plaća deo njegovih primanja.

Automatski se pominje Junajted, no u ovom trenutku oni imaju druge prioritete, ali žele da zadrže Pogbu, pa je taj trejd malo verovatan.



Barnet je pre par dana odbacio Bajern kao opciju, ali čini se da je njima Bejl najpotrebniji nakon kraja ere Robena i Riberija.

Na kraju, pominje se i PSŽ gde bi možda mogao da zauzme mesto Nejmara, ali to su nagađanja.

Bejl je imao ponudu iz Kine, vrednu 100 miliona dolara za tri sezone, ali Kinezi ne žele da plate obeštećenje.

Ostaju samo nagađanja, Zidan mu je zalupio vrata, pa je sada cena Velšanina još manja, a da Perez uzme 70 miliona evra koliko je tražio za fudbalera, spada u domen fantastike u ovom trenutku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet onaj Anonymous
Monday, 22.07.2019
03:35

Nisam za to da se na njega daju velike pare ne vise od 60mil a sigurno bi trazio i veliku platu ali imam neki osjecaj da ce ga MANU dovesti. Jer potreban nam je igrac koji pravi razliku a on je svakako pravi kada je zdrav.

avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 21.07.2019
20:01

Mozda je statisticki daleko uspesniji od Zidana, jeste za pohvalu, ali ako te neko ne zeli, bolje je otici negde gde te oberucke cekaju. Otisao je jedan Raul, Ronaldo, mnogo vece zvezde od njega pa sta? Mislio je da ce celog zivota biti u Realu? Pa taj Raul karijeru nije zavrsio u Realu, zasto bi Bejl?

avatar
Karambol
Sunday, 21.07.2019
18:55

Ne znam sta nije jasno vise Bejlu i njegovom agentu,decko jednostavno nije vise u planovima Reala i to je to, ima visoku platu,povredjen stalno i u losoj je formi,plus jednog Ronalda su pustili najboljeg igraca Reala ikad,a nece njega.. dao je dosta Realu,postigao je dosta bitnih golova ali po meni najbolje mu je da se vrati u Totenhem

avatar
Бојовић Милан
Sunday, 21.07.2019
17:34

Nije pošteno prema Bejlu, uopšte. Ni ovaj Real ne zna šta hoće, lepo će ga izgleda besplatno pustiti da napusti klub, jer ovim ponašanjem prema igraču imaju skroz da mu srožu cenu. Navijač sam Barse, ali Bejla sam uvek na neki način gotivio, pa mi je na neki način i krivo što ga ovako "oteraše"

avatar
toma1980
Sunday, 21.07.2019
17:28

Perez i Zidan polako gube Kompas.... U stvari, kada se izmere trofeji, golovi, asistencije, Bejl je svakako više uradio od Zidana u Madridu.

avatar
MCdarkO
Sunday, 21.07.2019
17:17

Šta sve Bale uradio za klub, nije fer tako da se ponašaju sad prema njemu.

avatar
Covek Sismis
Sunday, 21.07.2019
14:11

Ovo sto ste napisali, citiram: "
U stvari, kada se izmere trofeji, golovi, asistencije, Bejl je svakako više uradio od Zidana u Madridu" spada u kategoriju najsmijesnijih zakljucaka ove godine. Definitivno najbolji VIC za 2019 godinu... P. S. Bejl treba da ide iz Reala i sasvim je nekotektno od njega sto to odlaze, jer svima samo produzava agoniju.

avatar
The Red Army
Sunday, 21.07.2019
14:04

Hahaha ko ce bre da plati 70 miliona za njega, jos kad dodas platu koja je pozamasna haha nema to sanse, 30 godina na tako jakom ugovoru to samo budala moze da plati tolike milione za njega

avatar
NikkiCFC
Monday, 22.07.2019
03:23

Rece navijac Junajteda ciji tim dade 90m za Megvajera lol. Pa Bejl je vredi vise od svakog vaseg igraca.

avatar
The Red Army
Monday, 22.07.2019
21:49

Nemas pojma druze, prica se da je transfer 60 miliona a ostalo kroz bonuse ako ih aktivira, a ako ih aktivira znaci da je pokidao kako je igrao, a ako se to desi koga onda briga kolko je plaćen 🤷‍♂️

avatar
Barca4ever
Sunday, 21.07.2019
14:03

Pa nije lud da ga ubaci jer je od stakla napravljen I da mu se povredi tako da ceo transfer propadne. Dati mu placeni odmor do danjeg dok ga ne prodaju.

avatar
Curva Sud Milano
Sunday, 21.07.2019
12:25

U šta se pretvorio današnji fudbal, izgubilo se svako poštovanje između kluba i igrača.

avatar
deki trbic
Sunday, 21.07.2019
12:20

JESTE KADA JE DOSAO BEJL DA SU UZELI 4 LS, ALI OPET NIKADA NE MOZE DA BUDE BOLJI OD ZIDANA U BILO KOM POGLEDU...

avatar
Mangus
Sunday, 21.07.2019
12:02

Bejl je uzeo veliki broj trofeja s realom, i postigao neke vazne golove. Ali nikad nije bio ključan igrac. To je bio CR, jedno duze vreme di marija i ozil, benzema... Bejl je tu bio vecito druga violina. Nece real nista tu izgubiti. Ali, da je malo nekorektno jeste.