Bejl prkosi Zidanu i Perezu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.07.2020.
19:25
Izvor: Beta

Menadžer kaže - Bejl ne odlazi iz Real Madrida!

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl neće ovog leta napustiti klub uprkos trenutnom statusu, rekao je danas njegov menadžer Džonatan Barnet.

Bejl nema veliku minutažu kod trenera Zinedina Zidana i ove sezone je uglavnom bio na klupi. Iako su brojni klubovi zainteresovani za 31-godišnjeg Velšanina, njegov menadžer rekao je da će fudbaler ostati na "Santjago Bernabeu".

"Garet je dobro. Ostalo mu je još dve godine ugovora. Voli život u Madridu i on ne ide nigde. I dalje je dobar kao i ostali igrači u ekipi. Sve je do Zinedina Zidana. Naravno da je bilo interesovanja, ali teško da neki svetski klub može da ga priušti. Veliki je gubitak što nije u timu ovog trenutka, ali on neće otići", rekao je Barnet za Bi-Bi-Si (BBC).

Bejl je osvojio četiri titule u Ligi šampiona sa Realom, ali se poslednjih meseci stalno spekuliše o njegovom odlasku, pre svega zbog lošeg odnosa sa trenerom.

Zidan je rekao da je "tehnička odluka" to što Bejl nije bio u ekipi u jučerašnjoj utakmici protiv Leganesa, poslednjoj u prvenstvu.

Jedan od razloga što je Zidan 2018. godine otišao iz Reala je neslaganje sa predsednikom kluba Florentinom Peresom koji je želeo da Bejl ostane, a trener je zahtevao da Vešanin ode.

Baner 11

Zidan je otišao iz kluba, ali se godinu dana kasnije vratio, a jedan od njegovih zahteva bio je da se Bejl proda.

Prošlog leta Zidan je rekao da bi "za sve bilo najbolje" da Bejl ode, dogovoren je transfer u kineski Djangsu Suning, ali je u poslednjem trenutku posao propao.

Barnet je tada rekao da se Zidan sramno ponašao, ali je sada pričao pomirljivim tonom.

"Garet ne želi da nadživi Zinedina Zidana u Realu. Gospodin Zidan je bio vrlo uspešan. Nema mržnje. Gospodin Zidan jednostavno ne želi da Bejl igra. Garet trenira svakog dana i dobro trenira", naveo je menadžer.

Bejl je najplaćeniji fudbaler Reala, pošto ima nedeljnu platu od 600.000 funti. To je najveća prepreka klubovima koji žele da ga dovedu.

Ukoliko Bejl ostane do kraja ugovora, Real će na njegovu platu potrošiti više od 35 miliona funti.

Bejl je nedavno rekao da mu igranje za reprezentaciju Velsa mnogo više znači od igranja za Real. Naredna sezona biće značajna za reprezentativni fudbal, pošto je Evropsko prvenstvo pomereno za godinu dana, na sledeće leto.

"On želi da igra za Vels na Evropskom prvenstvu. On uvek želi dobro da igra za Vels. Garet je jedan od najboljih fudbalera sveta. Najbolji svetski fudbaleri ne idu na pozajmice", naveo je Barnet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 21.07.2020
14:57

Raskid ugovora na stetu kluba i zdravo!Ako vec nemaju nameru da mu daju da igra onda mu raskinite ugovor,ovo sto radi sa spavanjem na klupi,poziranjem na slikama i ono sto je radio na proslavi titule ozbiljno steti imidzu kluba!Ako treba,platiti mu te 2 godisnje plate i onako se niko nece dovoditi a para ima(ako ostane svejedno mu sleduje isti novac) a ovako se osloboditi njega nezadovoljnog i dobro!

avatar
Misosesic
Tuesday, 21.07.2020
10:38

Nije mi jasno zasto ga Real tolerise,prekomanduj ga u treci tim i primoraj ga da dolazi na treninge kad krene izostajati udri po plati.

avatar
Offside
Tuesday, 21.07.2020
14:53

I kako bi mu naskodili?Vidis da bi mu samo ucinili uslugu.On i ovako trenira i dolazi na treninge redovno ali ne igra.Njemu je vazno da ostane u Madridu a da li trenira sa 1 ili 3 timom,njemu je nebitno...

avatar
Mad Max
Tuesday, 21.07.2020
02:06

Уколико не прихвати неки ангажман током овог лета, пребациће га у Кастиљу следеће сезоне, где ће такође бити резерва. Преседеће целу следећу сезону на трибинама, уочи Европског првенства и квалификација за Катар 2022. Ако му то одговара, супер. Реал неће пропасти за тих 35 милиона, али Бејлова каријера свакако хоће. Макар репрезентативна, јер каже да му је до тога бар стало.

avatar
Badr Hari
Monday, 20.07.2020
21:57

Bale je kralj Real Madrida. Nema boljeg načina da objasni Perezu i Zidanu neke stvari od ovoga što radi. A najjače mu je što je uvek među najboljima u Realu kol'ko god ga Alžitac retko i kratko uvodio u igru, tek da zapuši usta svima koji bi rekli da ne igra zato što je loš. :D

avatar
Misosesic
Tuesday, 21.07.2020
16:01

Hahaha kralj Madrida kao i Grizman,Kutinjo i Dembele sto su kraljevi Barse,Bejl je u zadnje tri godine imao dobru utakmicu samo protiv Liverpula.

avatar
Badr Hari
Thursday, 23.07.2020
23:14

Ma super što mu ti priznaješ samo utakmicu protiv Liverpoola. 😂 Kad god ga je Alžirac ubacio u tim Bale je bio među najboljima u Realu. Ne može se porediti sa Grizmanom koji je uvek bio među najgorima, a ni sa Kutinjom koji je retko odigrao iznad proseka, dok sa Dembeleom ne može apsolutno niko niko da se poredi.

avatar
Hannibal Lecter
Monday, 20.07.2020
21:37

Prkosi on sebi... to su puste priče da mu lepo u Madridu, teško se odreći tolike plate. Najveća greska Pereza je astronomska plata Bejlu... Al Zidan je povratkom i osvajanjem titule bez bejla, rodrigeza i prave zamene za Ronalda pokazao trenersku inteligenciju. Ne zaboraviti da Rodrigo ima 18, Vinicius 19, Valverde 20 god, Militao 22.. tako da Bejl tek sad neće igrati ili će otići ako mu je do fudbala ili će sebi upropastiti karijeru... realno nije potreban Realu koji je krenuo u drugom pravcu.

avatar
Johny_Quid
Tuesday, 21.07.2020
13:26
avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 23.07.2020
14:05

jovic nema buducnost u Realu... Prvo Haland je siguran, Mbappea da ne pominjemo. Zidan ne voli previse da rotira napadace... Mbappe moze igrati i po desnoj strani i u samom spicu. Tako da ce se on i Haland dopunjavati ukoliko nisu zajedno na terenu. Tu je i rodrigo koji takodje igra napadaca po potrebi. Jovic i dalje zadrzava vrednost... bude li se pojavio njukasl sa ponudom od 60 M bice odmah prodat...

avatar
RAy
Monday, 20.07.2020
21:30

"I dalje je dobar kao i ostali igrači u ekipi."

( X ) Doubt