Bejl pristao da bude kusur? Evo i zbog čega!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 26.10.2019.
11:10
Izvor: Sportske.net

Garet Bejl ima nekoliko razloga, vrlo je moguće da će ovo biti ishod...

EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo
EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

Povezane vesti

Engleski mediji pišu da je Junajted sve bliže ideji da proda Pola Pogbu. Francuz je povređen i mada nema nekih primedbi na njegovu profesionalnost na treninzima, čini se da je i definitivno odbio novi ugovor.

Junajted može jednostrano da ga produži još sezonu, do 2022. što će i učiniti, međutim, nema poente, ako je Pogba rešio da ode.

Zbog toga, se iza scene pregovara o poslu koji bi obuhvatao novac i jednog igrača Reala. Pisalo se o Toniju Krosu, ali "Đavoli" žele Gareta Bejla.

Šta je Soslkjerova ideja?

Tim je neefikasan, bokovi ne donose, delom i zbog povrede Šoa oni što se očekivalo, Norvežanin veruje da bi sa Velšaninom bili mnogo opasniji po gol rivala, odnosno da bi Rašford, Marsijal i Bejl činili ubitačan trio.

Što se Pogbe tiče, novcem od njegovog transfera bi kupili Džejmsa Medisona koji želi na "Old Traford", sjajni vezista Lestera će biti veoma skup, ali je prva meta za sredinu terena.

Dodajmo i da će napad izgleda biti pojačan Mandžukićem, a da Solskjer cilja još jednog štopera, vezistu i napadača. Pominje se mnogo imena, u špicu Musa Dembele, ponovo bi mogli da obore rekord za najskupljeg štopera svih vremena ako ubede Napoli da proda Kulibalija, a u sredini, osim Medisona, kao pojačanja se i dalje pominju igrači poput Longstafa, Deklana Rajsa, Sanča, što je jasna namera da se podmladi taj deo tima.

Na kraju, Englezi se bave time zbog čega je Bejl promenio mišljenje i hoće natrag u PL.

Perez je sprečio njegov odlazak u Kinu, Zidan mu je pružio šansu, ali Velšanin ne igra dobro, i dalje ima problema sa povredama. Želi novi izazov, uz to, cilj je da bude sa porodicom, supruga želi nazad na ostrvo, a i dobio bi veći novac. U Realu zarađuje oko 17 miliona evra, za Junajted nije problem da mu ponudi više od 20.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Velja Sejn
Saturday, 26.10.2019
19:52

Evo ovako da se rezimira.Od Fergusonove ere sto se tice pojacanja moze se reci da su vecinom bili primasaji(Darmian,Blind,Roho,Felaini,Sancez,Lukaku,Di Maria,Falcao,Snajderlin...),Erera,Marsijl i So su mozda opravdali ulozen novac....tako da ne verujem u politiku i strucnost tima koji je zaduzen za transvere!!!

avatar
mrancic
Saturday, 26.10.2019
18:06

Prvo Alegri pa onda ostalo.Ovaj bruka Junajted gde stigne.Oterati to januara

avatar
Opet Anonymous
Saturday, 26.10.2019
20:00

Ma kakav crni Alegri on je kao Mou, uvjek igra na rezultat a prije Sarija je igra bila katastofalna. Lako mu je bilo dominirati sa Juveom u prvenstvu gdje nije imao ozbiljnu konkurenciju. Samo Poketino dolazi u obzir za OGS se znalo da nece potrajati. Nema on dovoljno iskustva ovo je prevelik zalaogaj za njega a navijaci su izgubili strpljenje odavno.

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 27.10.2019
13:56

Stex bolje onda Ten Hag

avatar
StefMU
Saturday, 26.10.2019
21:33

Mozda bi cak i Nagelsman iz RB Lajpciga bio najbolja opcija, jeste da ima 32 godine ali je veci strucnjak od svih navedenih :)

avatar
Le Tissier
Saturday, 26.10.2019
11:28

Mislim da Marsijal, Rasford i Bejl ne bi skrpili 3 utakmice zajedno ako se uzme u obzir koliko se cesto Marsijal i Bejl povredjuju. Dzejms se odlicno pokazao i trebao bi da igra zajedno sa Rosfordom i jos jednim klasicnim napadacem tipa Kejn. Kejn, dva vezna, levi bek i stoper, treba Junajted jos da kupuje.

avatar
StefMU
Saturday, 26.10.2019
21:35

Odlican bi bio ja msm Dembele iz Liona umesto Kejna, posto je ovaj preskup. Ja bi se vise fokusirao na kreativce, tu smo rupa.

avatar
Opet Anonymous
Sunday, 27.10.2019
13:59

Solidan igrac ali nista vise od toga za njega dati 80mil je cisti idiotizam pa decko nije igrao u ozbiljnoj ligi a ni tamo nije u vrhu. Bolje je taj novac uloziti u Wernera koji je daleko bolji i kompletniji igrac uz to je i navijac MU.

avatar
Le Tissier
Sunday, 27.10.2019
00:29

Pa taj tip igraca, od koga moze ds se ocekuje bar lagano 15 do 20 golova.