Bejl na talonu, ovo su cena i moguće opcije!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.04.2019.
10:13
Izvor: Sportske.net

Velšanin se pita, za njega postoji samo par mogućnosti, ali je pitanje da li svi mogu da budu zadovoljni u eventualnom raspletu!

EPA-EFE/Angel Medina
EPA-EFE/Angel Medina

Povezane vesti

Garet Bejl je i dalje glavna tema u madridskim medijima, navodno mu je saopšteno da će biti prodat, ali se Real ne pita puno, Velšanin ima ugovor do 2022. i odličnu platu, a sviđa mu se pod suncem Madrida.

Međutim, "AS" tvrdi da ima interesovanja iz PL, mada je cena neverovatna, oko 130 miliona evra. Naime, Madriđani veruju da u svetlu prošlogodišnjih transfera Britanac vredi toliko. Bejl ima 29 godina, dosta problema sa povredama, ali rešio je prošlogodišnje finale Lige šampiona, ko zna, možda bi se u Engleskoj vratio u staru formu, samo da ostane zdrav...

Ali, realno, ko može da ga kupi od klubova PL?

Totenhem sigurno ne, preskup je, a i nije zainteresovan da se vrati u klub. Siti i Čelsi imaju probleme oko moguće suspenzije, a i Siti ne traži spoljnog igrača tog profila.

Liverpul neće prodavati svoje najbolje igrače, a ako je verovati Klopu, potrošiće znatno manje nego u prethodnim prelaznim rokovima kada su kupili i najskupljeg defanzivca i najskupljeg golmana svih vremena.

Ostaje Junajted, nije tajna da bi Solskjer želeo Bejla, ali i da sam Velšanin hoće na "Old Traford". Problem je cena, engleski mediji pišu da je prioritet štoper, sa druge strane sigurno je da neće pristati na ponudu Reala da menja Pogbu za Bejla. Oni bi navodno tražili i Tonija Krosa u paketu, što je već previše.

Bejl je koketirao i sa Juventusom, ali plata od 15 miliona evra je nedostižna za Italijane, dok sam igrač neće u Pariz ili Minhen, želi da igra u jačem šampionatu od francuskog i nemačkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Visca Barca
Saturday, 13.04.2019
09:38

Ovo su valjda opcije gde ne bi otisao nikako, gospodin " papreno nemogukja misija " spominje 3 - 4 tima koji ga sigurno neke kupiti plus celu francusku i nemacku ligu, daj dosta nagagjanja covece, svaki post ti je isti,
ovaj igrac ide u taj klub ali ne ide sigurno, ovaj klub zeli onog igraca ali ga neke kupiti sigurno
Mislim bez veze, smesno je vise citati njegove postove

avatar
Anonymous Official
Friday, 12.04.2019
14:39

Pa nebi dao za njega ni 70mil

avatar
LFC 19-ta
Friday, 12.04.2019
13:46

Ovaj ostaje u madrid jos godinu.

avatar
Nemanjici
Friday, 12.04.2019
11:44

Koji Bejl od 130 miliona pa on covek ne vredi ni 50. Prosecno je igrao od kada je dosao u Real, povredjuje se, ima 30 godina. Stvarno mi nije jasno da je Perez toliko uobrazio oko svega. Pffff moze 13 miliona, mozda...

avatar
Nenadd
Friday, 12.04.2019
11:00

Mnogo Bejl hoce s obzirom da je nebitan

avatar
Agent Provocateur
Friday, 12.04.2019
10:52

Iskreno mislim da bi covek eksplodirao da se vrati na ostrvo. Mislim da je kod njega voljni momenat nikakav u Realu, ne eksponira se i kao sto sam pisao sa 50% svog truda i bez emocije igra za novac i uziva u zivotu. U Engleskoj je to malo drugacije i on to zna i zato mu je mozda malo frx da se vrati - man u bi od njega trazio tri puta vece zalaganje a pritisak na ostrvu je 10x nenormalniji nego u Spaniji ( mediji, navijaci isl )

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 13.04.2019
02:25

imas li negde veceg pritiska nego u realu....

avatar
Hannibal Lecter
Sunday, 14.04.2019
23:38

nemas nigde veci pritisak nego u realu, treneri su osvajali titule ali su zbog neatraktivne igre dobijali otkaz. Npadaci su prodavani jer nisu bili bili prvi strelci lige... pobedis deset u nizu jednu izgubis na stubu srama si jer si kraljevski klub... a mancester kao mancester zivi i kao 5.na tabeli. Real to ne bi mogao dopustiti. Kad vec uzimas Mancester kao primer potrazi sta je bio pre Fergusonove ere a sta je do tada vec bio Real...

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 13.04.2019
12:19

Imas naravno, kod kuce. Pogledaj koliko je odlicnih igraca pokleklo u Man u. Usput njega bas nesto ni ne zanima real niti okruzenje.

avatar
Algebrons
Friday, 12.04.2019
10:49

Ovo je tekst pod naslovom ''moguće opcije'', a u samom tekstu su u principu ''molbe'' da pređe u Junajted. Gde i kada je Bejl izjavio da se ne bi vratio u Totenham? Zašto Sparsi ne bi imali 50-ak miliona za obeštećenje i 15-ak miliona za platu? Mislim da pojedini autori sa ovog portala još uvek nisu svesni koliki novci se vrte u celoj PL u bukvalno svakom klubu, a Totenhem, kao jedan od najstabilnijih i najjačih u takvoj ligi, zasigurno ima kapacitet da za jednog igrača izdvoji 120-150 miliona za četvorogodišnji ugovor.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 12.04.2019
10:31

Kakav Bale, ja ne volim te zasicene igrace pogotovo oni koji imaju veliku platu, za taj novac moze da se dovede Sancho desno i Ziyech levo. Stvarno ne razumem politiku dovodjenje igraca koji su pri zaslasku karijere, pa Sancho za 5 godine ce vredeti minimum 150miliona.