Bejl ispraćen uvredama, ovo je jedina ponuda koju ima!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 03.03.2019.
11:35
Izvor: Sportske.net

Za Real bi bilo finansijski bolno, ali to je jedini način da ga se oslobode...

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

Garet Bejl je napustio juče teren praćen zvižducima i uvredama. Nije kao da ga to dotiče, ali je navodno Perez spreman na sve da ga proda.

Problem je ugovor Velšanina, kako je i sam napomenuo njemu je dobro u Madridu, mada će čini se, biti pod pritiskom, doduše, zavisi ko bude novi trener.

Perez želi da ga zameni za Eriksena kome ugovor ističe u leto 2020. a Bejl bi se vratio u Totenhem.

Čini se da je to jedina opcija o kojoj bi razmislio uz veliki problem, 15 miliona evra po sezoni koliko bi morao da izdvoji Levi.

On to neće učiniti, očekuje da Real isplati Bejla, nadoknadi mu troškove što odlazi, što opet znači da bi Perez izgubio mnogo.

Bejl je u Madridu osvojio sve, četiri Lige šampiona, bio je čovek odluke u Kijevu, uspeo da osvoji i jednu titulu prvaka, tri svetske titule, ali nikada nije bio glavni igrač tima, niti ga publika voli. Ove sezone, kada je trebalo da nasledi Ronalda igrao je još gore nego prošlih sezona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rooster
Monday, 04.03.2019
10:23

Dobro bi dosao Bale Tottenhamu, lakse bi izborili top 4.

avatar
scofield
Monday, 04.03.2019
00:39

Odavno je on trebao da ode

avatar
real4ever
Sunday, 03.03.2019
15:19

I on i Perez da se zajednički spakuju, i jednom i drugom fitilj je izgorio. Poslije ovakvih blamaža ove godine, nije potrebno da nam Perez priča priče o najboljem napadaču (Benzemi) ili da nam sve opravda tako što će dovesti još jednog trenera. Koliko je ovo jadno da dijete koje ima 18 godina bude jedan od najboljih na terenu. Svi njegovi miljenici su juče podbacili, Benzema, Bejl, Kros, svi su odigrali kao amateri. A da je samo juče u pitanju, cijela sezona je patnja jer nema nekoga da zna postići gol. Jedino je još falio još jedan njegov miljenik, Vaskez da slika bude potpuna. U utorak je utakmica za spas sezone, ako i ovde za...u mogu uzeti kolektivni godišnji odmor. Neka idu na Havaje, imaju love sigurno, neka se odmaraju. Te utakmice u Španiji koje preostaju mogu odigrati i momci iz Kastilje, ništa oni lošiji biti ne mogu. Možda bi i dobro bilo da izgubi Real od Ajaxa, jer bi možda Perez bio primoran na ostavku, a takav potez bi sigurno mnogo dobrog donio klubu. Prije svega bi njegovi miljenici bili van Madrida i došli bi igrači koji vrijede da nose Realov dres, ovi nabrojani su pokazali ko su i šta su.

avatar
Mirjevac
Sunday, 03.03.2019
23:29

Dobro si napisano, a sta je sa sudijama dali i oni da odu? Posto si sve nabrojao koji treba da odu iz reala a sudije koje su na platnom spisku kod reala i Pereza nisi nabrojao! Dali to znaci da sudije treba da i dalje ostanu da sude za real?

avatar
NikkiCFC
Monday, 04.03.2019
09:46

Navijaci Reala su najveca plastika okrecu se za jedan dan protiv ljudi koji su im doneli 3 LS zaredom.

avatar
Anonymous Official
Sunday, 03.03.2019
14:50

Pa nije lud da ide kad ima tolika primanja, niko mu nece ponuditi niti priblizno a Real trazi nerealnu sumu za njega. Sigurni da ce morati doplatiti za Eriksena i ako Bale i Spursi pristanu.

avatar
_mladenq
Sunday, 03.03.2019
14:46

Stvarno kanta od igraca teska, a kad se sjetim kako su realovci sa ovog sajta mrtvi ozbiljni pricali da je bolji od Neymara:D

avatar
GoHard
Sunday, 03.03.2019
20:13

Kanta obicna resila 2 finala, to sto su ga povrede unistile to je druga stvar. A nije se ni Nejmar proslavio u dosadasnjem toku karijere, sta je on sad u PSZ-u? Kolateralna steta, PSZ cak i bolje igra bez njega :D

avatar
Mad Max
Sunday, 03.03.2019
14:23

Ово би било добро за Тотенхем. Добили би играча светске класе, који би се сигурно пробудио у Премијер Лиги, а они би послали поруку ривалима да су спремни за борбу за титулу. Вероватно би то мотивисали и Кејна да остане, уз Алија и Сона, Тотенхем би имао паклен напад. Ипак, све зависи да ли ће Леви желети да да Бејлу толику плату. Сигуран сам да би се Бејл вратио и да игра за 12 мил. по сезони.

avatar
Mirjevac
Sunday, 03.03.2019
23:34

Bejl nemoze Eriksonu vodu da donese i pocemu bi to dobro bilo za Totenhem? Totenhem da da odlicnog igraca a da dobije loseg i da mu placa visoku platu i gde je tu dobro za Totenhem?

avatar
Mirjevac
Monday, 04.03.2019
21:30

Ako je Bejl u svetskoj klasi, zato ga real hoce proda? Drugo real je probao da Bejla smesti u Totenhemu kao zamenu sa doplatom ali Bejl je reko da nece u Totenhem, i trener Totenhema nece Bejla, tako da od toga nema nista!

avatar
Mad Max
Monday, 04.03.2019
17:45

Тотенхем би са Бејлом који је и даље светска класа послао поруку ривалима у Премијер лиги да претендује на највиши пласман. Сигуран сам да би Бејл био више него мотивисан да са Тотенхемом постигне успех, више него сада у Реалу. Уосталом, поред Сона и Кејна потребно им је десно крило, Ламела није тај квалитет а Моура има променљиву форму.

avatar
Sunday, 03.03.2019
14:00

nepošteno osvojio to obavezo stavljat u tekst

avatar
Paul Kersey
Sunday, 03.03.2019
13:28

Bejl je svoj. Budi slobodan, budi samo svoj...

avatar
Jasminn
Sunday, 03.03.2019
13:21

Novinari, gurate Bejla u Totenhem. A da mi je samo znati koji vam je argument za to. Pa ni u Totenhemu nisu coravi. Svaka cast Bejlu ali lik je precesto ozlijedjen, ima padove u formi najvjerovatnije zbog ozlijeda, blizi se 30oj godini zivota i da ovako skrti Totenhem da oko 100 mil za njega ili da daju Eriksena koji ne znam kad je zadnji put bio ozlijedjen i koji je 4 ili 5 godina mladji

avatar
Mirjevac
Sunday, 03.03.2019
23:37

Bas tako, Totenhem se jedva tada oslobodio loseg Bejla i to dobro naplatio! Zasto ce sad Totenhemu kad je istrosen, a nije bio dobar kad je bio mladji! Totenhem nece da da dobrog igraca za loseg!