Bejl ima ponudu, hoće li dati popust?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 13.03.2019.
20:25
Izvor: Sportske.net

Dolaskom Zidana jedno je postalo jasno, za Bejla će biti sve manje mesta u Madridu.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Zidan je letos napustio Real Madrid, to je ubrzo uradio i Kristijano Ronaldo, a Florentino Perez je verovao da Geret Bejl može da izraste u novog vođu "Los Blankosa".

Ipak, nove povrede i slaba forma pokazali su da Velšanin nije u mogućnost da preuzme štafetu od Portugalca, usledili su slabi rezultati Reala, koji je izgubio šansu već početkom marta da se bori za bilo koji trofej, doduše osvojili su Svetsko klupsko prvenstvo u decembru.

Bilo kako bilo, sezona na "Bernabeu" je za zaborav, na iznenađenje mnogih Zidan se vratio na klupu ekipe posle devet meseci, očekuje nas uzbudljivo leta u Madridu.

Francuski stručnjak je i upozoravao Pereza da Bejl ne može da bude vođa "kraljevskog" kluba, odnosi njega i velškog fudbalera daleko su od idealnih, pa se stiče sve snažniji utisak da je bivši igrač Totenhema završio sa madridskim Realom.

Tako je Totenhem, upoznat sa situacijom, ponudio Realu mogućnost da pošalju Gereta Bejla nazad u Severni London, ali na pozajmicu.

Ipak, nisu spremni da preuzmu celu Bejlovu platu (15 miliona evra) na sebe, najviše što su spremni da ponude Realu je da plate 12 miliona evra za godinu dana Velšaninu, dok bi Real bio u obavezi da isplati ostatak.

Videćemo da li su u upravi madridskog kluba spremni na ovako nešto, a veliko je pitanje i da li mogu da dobiju bolju ponudu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Thursday, 14.03.2019
07:19

STO BI GA POZAJMLJIVALI I JOS PLACALI , A UGOVOR DA PROLAZI , KADA CE ZA NJEGA UZETI LADNO 100MIL.

avatar
Interista90
Thursday, 14.03.2019
03:27

Bejl je bolji od svih igraca na njegovoj poziciji u Realu, samo seru!

avatar
Jasminn
Thursday, 14.03.2019
01:50

Pozajmica i to u Totenhem bez nista u suprotnom smjetu? Nema od toga nista.

avatar
Živkovic
Wednesday, 13.03.2019
21:41

on bi bio top za premier ligu da se nepovredjuje posle svake utakmice

avatar
Mad Max
Wednesday, 13.03.2019
21:31

Ово је одлична опција за све. Бејл би играо редовно, можда и повратио форму, пошто је под уговором до 2022, тиме би 2020 Реал одлучивао да ли да га задржи или евентуално прода Тотенхему, ако се Бејл врати. Сигурно да код Зидана неће бити први избор, чак и да буде потпуно здрав.