Bejl i Totenhem ponovo? Oglasio se Poketino!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 29.07.2018.
22:00
Izvor: Sportske.net

Navijači "Pevaca" maštaju o velikom povratku.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Kakva bi to vest bila za navijače Totenhema - Geret Bejl ponovo na Vajt Hart Lejnu u dresu "Pevaca"!

Šteta što to izgleda nije moguće.

Navijači su počeli da sanjaju, a ko to može da im zabrani? Ali onda je usledila izjava njihovog trenera Mauricija Poketina.

"Mislim da to nije realno", bio je vrlo jasan Poketino.

Bejl je 2007. godine prešao iz Sautemptona u Totenhem i za šest godina provedenih u ovom klubu apsolutno ispisao istoriju.

Bejl Totenhem

Nakon toga je Florentino Perez pokucao na vrata "Vajt Hart Lejna" i poslao ponudu koja se u tom trenutku ne odbija. Novi rekord u transferima za Totenhemovu "zlatnu koku".

Totenhem je sada jači nego tih godina kada je Bejl igrao, Poketino je napravio fantastičan tim koji iz godine u godinu igra fantastično.

Argentinac je napravio tim koji više ne zavisi od jednog pojedinca, a navijači su počeli da sanjaju kako bi bilo kada bi se njihova legenda vratila u klub.

Ipak, pored toga što bi Bejl bio preskup za Totenhem, u prelaznom roku u kome je otišla najveća zvezda "Kraljevskog kluba", ovaj transfer ne bi bio moguć.

Florentino Perez nailazi samo na odbijanja trenutno najboljih igrača na svetu. Ne bi predsednik Reala dozvolio da mu najveća zvezda posle Ronalda sada napusti klub, sada kad sav teret pada na njegova leđa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bookmaker81
Monday, 30.07.2018
05:55

Uvazeni admini,da li biste bili ljubazni, da mi ukratko odgovorite po kojim kriterijumima komentar,koji u sebi ne sadrzi ruzne reci,dobija etiketu "nije u skladu sa uslovima koriscenja"? Unapred hvala!

avatar
äxwell
Sunday, 29.07.2018
22:02

Nemaju Sparsi para nakon novog stadiona..Par sezona ce morati sparati...

avatar
NikkiCFC
Monday, 30.07.2018
14:13

Ili prodaju Kejna, Eriksena...