Bavarci se spremaju za letnji šoping, alarmi upaljeni u Mančesteru i Londonu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 13.02.2020.
16:50
Izvor: Sportske.net

Bajern počinje da pravi plan za naredni prelazni rok.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Kako prenose engleski i nemački mediji, Bajern je spreman da proda nekoliko igrača kako bi sakupio novac za angažovanje letnjih želja, Kaija Haverca i Liroja Sanea.

Dvojac nemačkih fudbalera će biti jako skup narednog leta, u Leverkuzenu su svesni da mogu da dobiju ogroman novac i nisu u poziciji da moraju pristaju na bilo kakve ponude, dok će i Siti sasvim sigurno pokušati da izvuče što veći novac za igrača koji je propustio tekuću sezonu zbog povrede.

Bilo kako bilo, tako su u Bavarskoj rešili da unovče nekoliko igrača, pa bi klub mogao da napusti i Korentan Toliso.

Francuski reprezentativac je veoma cenjen u Premijer ligi, bilo je pisanja da je tokom januarskog roka za njegove usluge zainteresovan Mančester junajted, ali je jasno da Bavarci nisu hteli da prodaju prvotimca usred sezone.

Baner

Ipak, situacija će se promeniti narednog leta, Toliso bi mogao da bude žrtvovan kako bi Bajern ostvario zacrtane ciljeve na transfer pijaci, a pored "Đavola" za njegove usluge je interesovanje pokazao i Arsenal.

"Tobdžije" imaju katastrofalnu sezonu, jasno je da će mnogo stvari morati da se menja narednog leta, videćemo da li mogu da pobede jaku konkurenciju i u svoje redove dovedu još jednog francuskog fudbalera.

Grizman Toliso

Bajern je Tolisoa platio Lionu 2017. godine oko 40 miliona evra, jasno je i da mu je u međuvremenu cena porasla, videćemo za koliko će na leto biti spremni da ga puste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zivko Perovic
Friday, 14.02.2020
01:03

Haverz 90m,sane 80m,werner 55m ,nibel dogovoren,serzinjo dest verovatno 25m,250m i otkypiti kutinja zq 75m i to je to,prodati martineza,boatenga,ulrajha,tolisoa,tiaga nikako,

avatar
NikkiCFC
Thursday, 13.02.2020
23:41

Mi cemo samo da im uzmemo Alabu. Bolje njega nego Cilvela. Vidim ulazi u poslednju godinu ugovora i bas se zalio da ne vidi sebe na stoperu u buducnosti a sad sa Dejvisom i Hernandezom to mu je garant.

avatar
Karambol
Friday, 14.02.2020
17:32

Posle onoga sto je Celzi uradio sa Odoiem prema Bajernu,tesko da ce Bajern prodati Alabu Celziju

avatar
Karambol
Thursday, 13.02.2020
20:48

Ovako,red je sad da Kan promeni malo nacin poslovanja Bajerna i da se odresi kesa na leto. Navijac sam Bajerna 15 godina vec i danas nema vise kao pre da se dovode dobri igraci za male pare,cene igraca su po meni nerealne,ali klub i gigant kakav je Bajern mora da se otvori vise ako zeli da ostane u samom vrhu svetskog fudbala. Sto se tice samih transfera voleo bih da dovedu Sanea,Haverca i Vernera. Boateng,Martinez,Perisic,Kutinjo,Ulrajh, a mozda i Toliso ce napustiti Minhen. Sto se trenera tice samo Ten Hag dolazi u obzir,nikako Tuhel. Sa ova 3 igraca koje sam naveo kostali bi skoro 300 milki,ali imali bi strasnu ekipu.

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 14.02.2020
19:10

Ja sam za dolazak Vernera, Sanea, Haverca, Upamekana i Desta. Treba prodati Bou, Perisica, Kutinja (ako se ne popravi), Odriazolu i Ulrajha. Kimiha treba vratiti na mesto densog beka i dati više prostora Tolisou, koji je odličan. Momak je navijač Bajerna i zaista gine kada god igra. Nojer Alaba Ernandez Zile Kimih Tiago Haverc Sane Gnabri Verner Leva. Klupa Nibel, Alfonso, Pavard, Upamekano, Martinez Toliso, Dest, Gorecka, Miler i Koman.

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 16.02.2020
03:48

Dest je već ugovoren, pa zato ne očekujem da će ostati Odriazola. Alfonso kida, jedan nam je od najboljih igrača, ali nekako ne mogu Alabu na klupu da stavim... 😂 Mozda stvarno uprava proda Alabu, znas da je rekao da bi hteo da se oproba i van Bundeslige u budućnosti... Svakako smo sa Fonzijem i Ernandezom sjajno popunjeni na levom beku.

avatar
Karambol
Saturday, 15.02.2020
13:56

Slazem se brate sve sa tobom,samo sto za Odriozolu jos ne mozemo da kazemo nista dal ostaje ili ne posto do sad nije odigrao ni jednu tekmu u prvih 11 :D Sto se tice Alfonsa,mali je zverina i nikako ga ne bi poslao na klupu