Bavarci pronašli pojačanje po ukusu u Londonu?

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.12.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net

Poznata je transfer politika kojom će se klub iz Minhena u narednom periodu voditi.

Epa/Lukas Barth-Tuttas
Epa/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Minhenski Bajern ne pruža najbolje rezultate ove sezone, razlozi su brojni, od slabo odrađenog prelaznog roka, preko velikog broja veterana, pa sve do učestalih povreda.

Niko Kovač je na udaru, ali se čini da bi Hrvat mogao da opstane na klupi tima iz Bavarske, više o tome OVDE.

Već su u Bajernu obezbedili jedno pojačanje za januar, u pitanju je mladi Kanađanin Alfonso Dejvis, 18-godišnjak će od starta naredne godine biti na raspolaganju hrvatskom stručnjaku.

Jasno je da će Bajern u narednom periodu pokušati da dovede što veći broj mladih igrača, koji bi predstavljali novu generacija minhenske ekipe, pa se tako na radaru kluba našao i mladi fudbaler Čelsija Kalum Hadson-Odoi.

Navijači kluba sa "Bridža" smatraju da ovaj mladić mora da dobije ozbiljniju šansu u prvom timu, ali Sari ga ne koristi previše, daje mu šansu u Ligi Evrope, a i to bi moglo da se promeni kada krene nokaut faza.

Bavarci bi to da iskoriste i "ukradu" talentovanog fudbalera Čelsiju, videćemo da li će u tome uspeti, kako stvari stoje po njegov potpis će krenuti već u januaru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
damjan89
Sunday, 16.12.2018
21:07

Hahaha, najavili su novi ugovor vec u Januaru posto mi je ovaj do 2020 godine, ove sezone je dobijao sansu a od sledece je verovatno jos vise, perspektivniji je i od Sanca, nema nista od toga.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 15.12.2018
10:41

Moze ako Lewa krene u suprotnom smeru 😂

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 15.12.2018
00:22

Svi ovi giganti ove sezone posrcu Bajern,Real i Man Utd...isti slucaj sa Benfikom i Monakom mada oni nisu giganti...jedino u italiji normalno stanje

avatar
Stabber
Sunday, 16.12.2018
02:59

Mancester posustaje vec 5 godina