Bavarci poslali ponudu, Barsa traži 25 miliona više!

Autor: Stefan Matić
utorak 02.07.2019.
18:30
Izvor: Sportske.net

Da li nam sledi povratak Francuza u Bundesligu?

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Minhenski Bajern je potvrdio da je vladar Bundeslige, u prošloj sezoni je osvojena dupla kruna a onda je usledio emotivni oproštaj od možda i najboljeg krilnog tandema ikada.

Frank Riberi i Arjen Roben su napustili "Alijanc" stadion posle skoro deceniju provedene u Minhenu, sada se postavlja pitanje ko će im biti naslednici u redovima šampiona Nemačke.

Prema pisanju španskog AS-a, Bavarci su poslali ponudu na "Kamp Nou" u visini od sedamdeset miliona evra za usluge Usmanea Dembelea.

Po navodima španskih medija, Katalonci su to odbili potražujući povećanje ponude za 25 miliona evra kako bi ušli u pregovore oko prodaje svog ofanzivca.

Usman Dembele

Podsetimo mlado krilo je pre dve sezone otkupljeno iz Borusije Dortmund, prošlu sezona mu nije bila među najboljima u karijeri jer je kuburio sa povredama, ali i optužbama da se ne zalaže dovoljno na treninzima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Karambol
Tuesday, 02.07.2019
23:25

80 miliona max za njega,veliki talenat jeste ali je problematican i koliko vidim sklon je povredama,mada mislim da bi bolje funkionisao u Bajernu jer mu odgovara BL i u Dortmundu je kidao. Dembele Werner Lewandowski Rebic Coman Gnabry bi voleo da bude napad Bajerna, a Dejvisa na pozajmicu u Lajpcigu Hofenhajmu ili Herti

avatar
MarioJ
Tuesday, 02.07.2019
19:59

Ponuda Bajerna je i više nego dobra. Dembele je katastrofalan ove dve sezone u Barsi. Inače Bajern radi dobar posao na tržištu.

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 02.07.2019
18:43

Previse traze i ovo je dosa sto je Bayern ponudio najvise 80mil jer vise i ne vrijedi.

avatar
Tata Messi
Tuesday, 02.07.2019
22:31

Na transfermarktu vredi 100m.Ne znam zasto bi Barselona isla ispod te sume.A sigurno bi trazioi bar onoliko koliko su ulozili.

avatar
Jasminn
Friday, 05.07.2019
00:48

Ako im je previse nek ga ne kupe, isto tako ako je Barceloni ovo malo nek ga ne prodaju i svi sretni. A tu sad glumiti experta nekog ovo je malo ono je puno je bezveze

avatar
Opet onaj Anonymous
Wednesday, 03.07.2019
15:28

Kao prvo jer nije opravdao ocekivanja ako stvarno dodje Ney sigurno ce biti prodat pa i ako Griezmann stigne. Pa i SMS je prosle sezone vrijedio 80 ili cak 90 mil pa da li stvarno vrijedi toliko? Te pare vidjeti nece i tacka.