Bavarci dovode svetskog šampiona, i to uskoro!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 19.07.2018.
17:34
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su prelomili.

Epa/Andreas Gebert
Epa/Andreas Gebert

Povezane vesti

Nije tajna da je minhenski Bajern zainteresovan za francuskog defanzivca Benažamana Pavara.

Ovaj momak je član Štutgarta, dobre partije u Bundesligi naterali su Didijea Dešana da ga pozove u reprezentaciju, na kraju je Pavar završio i na konačnom spisku za Mundijal u Rusiji.

Lakša povreda Đibrila Sidibea otvorila je mogućnost Pavaru da u startnih 11 zaigra na prvoj utakmici "Trikolora" u Rusiji, protiv selekcije Australije.

Ostavio je dobar utisak, zaigrao je i protiv Perua, odmorio je u trećem meču grupne faze, kada je zaigrao Sidibe, pa je bilo pitanje ko će dobiti šansu u 1/8 finala.

Pavar se vratio u startnu postavu i opravdao poverenje, postigao je sjajan gol pri vođstvu "Gaučosa" od 2:1, koji je pokrenuo Francuze, nakon toga je Mbape sa dva gola dotukao rivala i odveo "Galske petlove" u narednu fazu.

Od tog trenutka nije bilo dileme, Pavar je postao nezamenjivm u postavi viceprvaka Evrope.

Igrao je sve utakmice do kraja, postao je šampion sveta i sada je jasno da ga čeka veliki transfer.

Benzamin Pavar

Totenhem je pokazao interesovanje, ali su Bavarci daleko bliži njegovom potpisu.

Oni su se naime i dogovorili sa Pavarom, ideja je bila da iskoriste klauzulu u njegovom ugovoru i za 35 miliona ga otkupe narednog leta, ali izgleda da su na "Alijanc Areni" rešili da ubrzaju proces, pa bi do kraja letnjeg prelaznog roka mogli da pošalji i veću ponudu na adresu "Švaba" za njegove usluge.

Tako je, dakle, sasvim jasno da će Pavar postati Bavarac, a kako stvari stoje njegov transfer u Minhen mogao bi da bude realizovan već ovog leta.

Bajern je zainteresovan i za jednog hrvatskog reprezentativca, više o tome OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Thursday, 19.07.2018
22:02

Zna Istitucija kako se radi , svaka cast !!!

avatar
Rosonero per siempre
Thursday, 19.07.2018
20:34

Ako Kovac bude igrao sa 3 stopera, ovo je sjajna kupovina za desnog stopera.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 19.07.2018
19:36

Ni sumnjao nisam da ce iz Studgarta da ode u neki drugi klub osim Bajerna.

avatar
Rulermaster
Friday, 20.07.2018
08:30

Mislis "da nece da ode", a ne da ce da ode.

avatar
Karambol
Thursday, 19.07.2018
18:41

Citao sam danas po drugim portalima komentare ljudi kao sta ce im Pavar kad vec imaju Kimiha, a ne znaju da je Pavar ustvari stoper, a pri tome veoma se dobro snasao na poziciji desnog beka u reprezentaciji Francuske na SP, tako da je on ustvari fenomenalna kupovina, u Bajernu bi igrao stopera, a u slucaju povrede Kimiha preuzeo bi to mesto po desnoj strani..

avatar
NikkiCFC
Friday, 20.07.2018
02:53

Kao Bane iz najboljih dana. Ali ako ne dobije garancije za startera nece doci jer treba ipak da igraju i Sule i Boateng i Humels.

avatar
Karambol
Friday, 20.07.2018
14:36

Pa najverovatnije da mu je Kovac obecao mesto u prvih 11, Boateng je vise istrosena roba i bice prodat ako ne sad,sledece sigurno, Hummels se i dalje drzi u vrhu dok je Sule jos mlad i treba mu jos vremena za napredak, sa Pavardom Bajern bi dobio i stopera i desnog beka sto njima odgovara i te kako.. Ako Kovac bude isprobavao razne formacije na pocetku moguce da ce u 3-5-2 u zadnjoj liniji biti Hummels Sule Pavard a po bokovima Alaba i Kimmich dok bi vezni bili Thiago Goretzka James u napadu Rebic Lewandowski sa alternativama tek na klupi Muller Wagner Gnabry Coman Robben Ribery Rudy Vidal Martinez Renato Sanchez Rafinha,e sad koga ce prodati i doveti jos to cemo videti i sve su samo spekulacije za odlaske i cistku iz Bajerna..videcemo do kraja leta sta ce biti

avatar
Маркус19
Thursday, 19.07.2018
17:40

Кимих и Павард,Бајерн обезбеђује позицију десног бека за наредних 10 година!

avatar
Amar Zornic
Thursday, 19.07.2018
19:50

Pavar bi igrao stopera u Bajernu :)

avatar
Novakovic10
Friday, 20.07.2018
09:16

Павар игра штопера у Штутгарту тако да ће то играти и у Бајерну, он је вероватно директна замена за Боатенга који ће вероватно у Јунајтед јер Јунајтеду нико други није остао јер је Бонући практично у ПСЖ-у