Bavarci ciljaju "decu" premijerligaša?

Autor: Stefan Matić
sreda 20.11.2019.
15:00
Izvor: Sportske.net

Minhenski čelnici žele na vreme da se osiguraju za smenu generacija.

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Redove šampiona Bundeslige su ranije tokom leta napustili iskusni igrači poput Riberija, Robena i Rafinje koji su obeležili proteklu deceniju Bavaraca.

Po natpisima iz Engleske, čelnici nemačkog kluba su bacili oko na mlade talente Premijer lige ne bi li našli trajne naslednike po odlasku Manuela Nojera i Roberta Levandovskog.

Za sada su dva imena na spisku, Junajtedov Din Henderson i veliki potencijal Totenhema Troj Parot.

Henderson se ove sezone potvrđuje u Premijer ligi gde nastupa za Šefild na pozajmici sa "Old Traforda". Golman beleži sjajne partije i jedan je od glavnih razloga zašto je klub sa "Bramal Lejna" po dolasku iz Čempionšipa na neočekivanoj poziciji broj pet.

din henderson

Sa druge strane Parot nije dobijao toliko šansi u prvom timu "pevaca", osamnaestogodišnjak ove sezone ima iza sebe tek jedan nastup u Karabao kupu, ali mladi Irac je veliki potencijal na poziciji napadača.

Bavarci su već doveli Arpa tokom leta, međutim Nemac igra ispod očekivanja, tu je i povreda ruke tako da deluje da će pitomac Hamburga potražiti drugu sredinu već u januaru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Thursday, 21.11.2019
08:31

D. Henderson sigurno nece biti na prodaju ni pod koju cijenu

avatar
Barbosa7
Wednesday, 20.11.2019
18:05

Po meni Henderson treba da bude prvi golman Engleske reprezentacije,bolji je od malenog Pikforda a pogotovo od Poupa čak je i Hiton bolji od ove pomenute dvojice.