Baš ga krenulo, Real, PSŽ, sad sa Brežančićem među debitantima!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.08.2018.
11:24
Izvor: Sportske.net

Ne pamtimo da je nečija karijera tekla ovako...

EPA/EFE/ANGEL MEDINA
EPA/EFE/ANGEL MEDINA

Povezane vesti

Bio je velika nada Reala, igrač od koga se mnogo očekivalo, ali pored Ronalda nije mogao da dobije šansu. Dosadilo mu je da čeka pa je otišao u PSŽ.

I tu za Hesea počinje hod po trnju. Nije dobio šansu među "Svecima", usledila su seljakanja, bio je u PL, u Stouku dao jedan gol, pre toga u Las Palmasu tri.

No, nigde nije ostavio neki utisak, našao se na marginama, traži novi klub i izgleda da će morati, uslovno rečeno od početka.

Naime, Hese bi danas trebalo da potpiše novu pozajmicu, u pitanju je debitant u Primeri, ekipa Ueske koja je u istorijskom debiju trijumfovala na gostovanju u Eibaru.

Ueska koja ima dosta igrača na pozajmici poput Semeda iz Viljareala, Ečeite iz Bilboa, Pabla Inseu iz Šalkea, Longa iz Intera, Moi Homeza, golmana Atletika Vernera će se svim silama boriti za opstanak, dobro im je krenulo.

Hese će valjda dobiti priliku da bude standardan, a zanimljivo da je član ovog kluba i Rajko Brežančić koji je posle Partizana, Čukaričkog, Alkmara, pre dve godine stigao u Španiju i zabeležio blizu 60 utakmica u Segundi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 20.08.2018
20:53

Sad će Rajko da ga nauči da kocka i može da se slika 😂😂😂 Šalim se, Rajko se manuo tog poroka koji mu je ruku na srce skoro uništio i karijeru i život.. Partizan ga se upravo zbog kocke i sličnih stvari i odrekao..

avatar
Mad Max
Monday, 20.08.2018
15:07

Његова пропаст почиње оног тренутка када су му покидани лигаменти колена у дуелу Реала и Шалкеа, Колашинац је стартовао на њега. Био је у успону форму, фантастично је играо, и после те повреде било је све горе. Штета, велики потенцијал, желим м усве најбоље.

avatar
conecorleoneRM
Monday, 20.08.2018
14:20

Kakav posao Reala,prodas povredjenog Hesea za 25 miliona je top deal.