Barsino veliko spremanje, ako dođu Grizman i Nejmar, ova sedmorica bi mogla da napuste klub!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 11.07.2019.
19:48
Izvor: Sportske.net

Neki će to učiniti i ovako, ali Valverde traži od kluba da se što pre oslobodi suvišnih igrača.

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Barselona i dalje čeka završetak posla oko Grizmana, mada će to biti sigurno učinjeno početkom naredne nedelje. Sledeća je operacija "Nejmar", ali je problem što Valverde traži da se klub oslobodi igrača koji mu nisu potrebni, a da tek onda krene po Brazilca.

Neki od njih, poput Kutinja ili Dembelea bi mogli da budu deo sporazuma oko "Neja", Barselona se opredelila za taktiku čekanja, veruju da će sam igrač završiti veći deo posla, odnosno naterati PSŽ da spusti cenu.

Ali, ko još nije potreban Kataloncima?

Pre svih Malkom koji bi ionako morao da ode ako dođe Nejmar je zauzima mesto stranca. Za njega uglavnom stižu ponude za pozajmicu, teško da će neko platiti 40 miliona evra koliko je Barsa uložila u nekadašnjeg fudbalera Bordoa.

I štoper Todibo nije dobio šansu, kako stoje stvari i neće, ali njega će verovatno klub prodati sa opcijom da može kasnije da otkupi njegov ugovor.

Na prodaju je i Rafinja Alkantara, Brazilac je imao dosta problema sa povredama, posle dobre sezone u Interu, sada je neizvesno da li će imati ponuda, mada se pominjao Betis, a sada i Valensija.

I na kraju Ivan Rakitić, mada malo je verovatno da će želeti da bude deo posla za Nejmara, a ni Valverde se ne bi odrekao lako sjajnog Hrvata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kalcit
Friday, 12.07.2019
10:00

Rakitiču i Suarezu treba dat nogu.Rakitič sijajan igrač.Baš me zanima koji humorista je napisao ovu glupost.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 11.07.2019
19:54

Gde su vam jos trojica? Cak i ako racunate Kutinja i Dembelea, fali jedan:-D